álomban lázmérés, keltés kúpozni? Ha 3 foga is jön, amit du 39 fokos láz kísért, a kúp levitte, de utána 3-4 órával ismét forró, de alszik?
18-órakor kapta a kúpot
a tájékoztató szerint 8 óra múlva ismételhető csak.(hajnal 2-kor)
vagy szükség esetén 4-6 óra múlva más hatóanyagút kell adni.(van itthon Nurofen)
viszont nyugodtan alszik..
A láz nem csak tünet hanem a szervezet védekezése 38.5 alatt én nem is csillapitom. Te látod a gyerekedet látatlanba nem lehet felmérni mi a baja. A gyerekorvosunkkal mi megbeszéltük hogy 3 napig csak lázcsillapítás ha utána is fenn áll akkor viszem el és akkor kap esetleg antibiotikumot. Neked is meg kéne vele beszélni hogy ő hogy látja a dolgokat elsőkörben felhívnám. A kislányommnak is volt más ilyen én nem vittem el szépen meggyógyult.
Előzönek a tüdőgyulladásnak más tünete is van.
Gyerekorvosom mondta hogy amikor áttör a fog lehet magas láz, egyébként csak hőemelkedés.
Én ismerem a lányom tudom ha láza van akkor magas és felkel éjszaka. Nem vagyok se gyógyszer se orvos ellenes de feleslegesnek tartom a mindennel orvoshoz rohangálást a sok beteg Gyere közötti várakozás alatt csak elkap még valamit a legyengült immunrendszere. Én mwgbizom a gyerekorvosunkban(egyszer már váltottunk) és ha bizonytalan vagyok Felhívom. Tedd te is ezt. Ha meg attól félsz antibiutikimmal tömné elősző kérdezz rá vagy válts orvost. Fontos hogy megbízz benne.
Ez csak az én véleményem. A te gyereked te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!