álomban lázmérés, keltés kúpozni? Ha 3 foga is jön, amit du 39 fokos láz kísért, a kúp levitte, de utána 3-4 órával ismét forró, de alszik?
18-órakor kapta a kúpot
a tájékoztató szerint 8 óra múlva ismételhető csak.(hajnal 2-kor)
vagy szükség esetén 4-6 óra múlva más hatóanyagút kell adni.(van itthon Nurofen)
viszont nyugodtan alszik..
most 39,3 a láza amikor kivettem!
a Nurofen biztos hat?
Mindenképpen Nurofen, azt könnyen bele tudod csepegtetni a szájába, talán fel sem ébred. És igaz, amit az első írt: ilyen magas lázat a fogzás nem okozhat. Lehet, hogy valami vírus, még csak lappang, azért nincs egyéb tünete. Holnap feltétlenül vidd el a gyerekorvoshoz!
És igen, a Nurofen hat, viszonylag gyorsan. A.fiamnak fél óra alatt le szokta húzni az ilyen magas lázat is.
beadtam a Nurofent, meg itattam vízzel is.
ma evett először epret(aprómagvasak között írják 18 hónaptól kellene) elképzelhető ételallergia? annak ilyen a tünete?
és ha adom neki a Nurofent 3 napig, ahogy rajta áll, ha zután nem javul, akkor orvos
(csa nem szeretném, ha kapásból antibiotikummal lenne tömve, ráadásul délután van ma doki. hajnal 5 kor ébredt, javuló tendencia, már "csak" 38,5 volt hónaljban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!