Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ekcémára mit ajánlanátok...

Ekcémára mit ajánlanátok másfél éves gyereknek?

Figyelt kérdés

Decemberbe jött ki egy piros folt a kislányom hátán. A gyerekorvos azt mondta, hogy ekcéma, kenjem testápolóval és olajosabb fürdetővel fürdessem. Ezt nyomtam neki februárig, de nem múlt el. Visszavittem a dokihoz, azt mondta folytassam így, mert ez hosszadalmas. Végül odáig jutottam, hogy rendeltem manna termékeket. Azzal fürdettem, kentem a shea vajos krémmel, 3 hét múlva teljesen elhalványodott a folt. Viszont most kb 1 hónapja újra felerősödött, kenem a mannával, de semmit nem használ, egy kicsit mintha nagyobb is lenne a folt, és a pocakján is jött három pici folt. :-(

Ahol lakunk a bőrgyógyász is egy nagy nulla, az ajtóból néz rá az emberre és úgy ír kenőcsöt, nem tudom mi tévő legyek? Keressek magánorvost? Vagy milyen termékkel próbálkozzak, nektek mi vált be?

Amúgy ha nem kenem be neki, akkor elkezd száradni a felülete, hámosodik. Viszketni nem viszket neki szerintem, mert nem vakarózik.

Köszi a válaszokat!

2015. máj. 7. 09:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az okat kell megszuntetni, nem a tunetet kezelni. szteroidot (elocom pl.) csak vegao esetben kennem a gyerekemre.
2015. máj. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!