Másfél évesnek milyen járgányt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Babakocsi már nem játszik, de egy hosszabb séta még nem megy saját lábon. Kinek mi jött be?2015. márc. 10. 08:25
3/9 anonim válasza:
csatos tényleg jó,ha elbírod a súlyát :-)
4/9 anonim válasza:
Kismotor. Mi 1,5 évesen hagytuk el a babakocsit, mert a motor után már nem volt hajlandó beleülni. Soha nem hordoztam, 1,5 évesen már furcsa is lett volna elkezdeni, meg felesleges is.
5/9 anonim válasza:
Kismotort mondanám én is.
És ha pont van a közeletekben: ezen a héten az ALDIban 3 féle méretben/magasságban vannak műanyag kismotorok 2.490 Ft-ért.
6/9 Lencsibaba0121 válasza:
Szülőkaros, 3 kerekű bringa! Bár nem a legolcsóbb, de sokáig használhatja a kicsid. Nekünk nagyon bejött!
7/9 A kérdező kommentje:
Csatost használtam, de jön a tesó és amúgy sem emelhetek... Kismotort megnézem, a háromkerekűt kb meddig használják?
2015. márc. 10. 09:31
8/9 Lencsibaba0121 válasza:
Én a kicsimnek kb 1 éves korában vettem, akkor még tologattuk benne. Most 20 hónapos, lassan megtanulta, hogy önállóan is tud vele haladni. Ha olyan helyen vagyunk, akkor felrakjuk rá a szülőkart és tudjuk irányítani, ha lehet menni, akkor levesszük és megy magától. Én ahogy látom, még legalább egy évig használni fogjuk!
9/9 anonim válasza:
Kismotor! Fiam imádja. 2 éves korától meg a futóbringa :)
Ha a szülőkaros triciklit szereti, az azért jó, mert nem kell cipelned, ha netán elfáradna. Az enyém nem szerette, mert még ne tudta maga hajtani, unalmas volt neki, mint a babakocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!