Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kisállatot ajánlanátok...

Milyen kisállatot ajánlanátok egy másfél éves mellé?

Figyelt kérdés

Kutya, macska, hal kizárva.

Olyat szeretnék ami nem túl hangos és lehessen egy kicsit gyömöszölni, kitenni néha szaladgálni a földre.

2013. febr. 10. 10:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hat akkor kizarasos alapon nyuszi? De az meg mindenhova odapottyant es ha a kicsi veletlenul a szajaba teszi, eleg ha egy pillanatra nem figxelttek oda..meg a nyuszi nem is nagon szereti ha gyomoszolik:-)

A teknos uncsi, a tengerimalac es a horcsog se tul higenikus en szt biztos nem vennek neki, nehogy megharapja, meg ezekre a pici azt is hiheti h ragoka :-) Szerintem a kiskutya lenne a legjobb, ha varok vele meg a gyerek nem lesz legalabb 3 eves. Az ilyen ksgyerekek odavannak a kutyusokert :-). Nem tudom miert zartattok ki a kutyat, de ha aze h megharapna akkor erre legjobb a kozepes termetu kolyokkutya, aki vele no fol, nem is olxan nagy h follokne, meg en a patkanyszeru kutyakba nem bizok:-) konnyen odakapnak... de egy kozepes termetu, megfeleloen nevelt kutyaval nem lehet baj. Meg nemis katonas nevelesre gondolok h

Sok sikert :-) annyi idot kell ra szani, de a kicsi szerintem orulne egy kutyusnak :-)

2013. febr. 10. 10:20
 2/13 anonim ***** válasza:
hörcsög, tengerimalac
2013. febr. 10. 10:25
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Semmit.

Várj még 2-3 évet!

2013. febr. 10. 10:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyuszi, vagy kutyus. Hidd el, élmény kutyával felnőni. :)
2013. febr. 10. 11:14
 5/13 A kérdező kommentje:

Volt már kutyánk, sajnos fél éve meghalt szegény. Pedig nagyon szerette a lányom. Ő szobakutya volt, viszont ilyen típust nem mernék még egyszer bevállalni (vedlés, tüzelés stb.) Udvari kutya sem lenne túl jó, mert kicsi az udvarunk és a sétáltatás nagyon nehéz lenne nekem kb 1 évig.

Egyébként a kutyát tartanám én is a legjobbnak!

Valami rágcsáló jutott nekem is az eszembe, de a nyuszi nem túl hangos éjjel? Mintha ők éjjel-nappal rágcsálnának.

Valami csincsilla vagy hasonló esetleg?

Amúgy azért gondoltam valami kisállatra, mert elvileg fejlesztő hatásuk van a gyerekekre.

2013. febr. 10. 11:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Tudom hogy kizártad a macskát, de miért ha megkérdezhetem? :) Szerintem kinti benti macskaként az egyik legideálisabb megoldás, higiénikusabb mint egy kutyus, nincs olyan nagy mozgás igénye sem.
2013. febr. 10. 12:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekünk volt már minden, de szerintem a kutya a legjobb. Nyuszinak nagyon nagy ketrec kell hogy kényelmesen elférjen bent. Ha nem elég finoman nyúlnak hozzá, azt jócskán megérzi, odapottyant a szőnyegre, ha ki szeretne jutni a ketrecből,akkor bizony nagyonis hangosan tud dörömbölni. A tengerimalac amint bármi kajára utaló hangot hall visít. Vagy reggel ha megmoccansz visít hogy ő éhes. Csincsillám nem volt, de annak meg homok kell, és ketrec, és a homokot szétszórja, kiszórja a ketrecből, plussz nem tudom mennyire gyömöszölhető. Nem akarlak rábeszélni semmire, de szerintem is kutyát érdemes. Kölyökkel mondjuk érdemes még várni, amíg nagyobb lesz kicsivel a gyerkőc, de vannak fajták amik nem szőrhullatósak, és ha ivartalanítod nem is tüzel majd. De ez csak az én véleményem.
2013. febr. 10. 12:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem szeretjük a macskákat, kutya pártiak vagyunk.

Nem tudom mi lesz így belőle.

2013. febr. 10. 13:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Vadászgörény? Hüllők?
2013. febr. 10. 14:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Fehér egér?
2013. febr. 10. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!