Milyen kisállatot ajánlanátok egy másfél éves mellé?
Kutya, macska, hal kizárva.
Olyat szeretnék ami nem túl hangos és lehessen egy kicsit gyömöszölni, kitenni néha szaladgálni a földre.
Hat akkor kizarasos alapon nyuszi? De az meg mindenhova odapottyant es ha a kicsi veletlenul a szajaba teszi, eleg ha egy pillanatra nem figxelttek oda..meg a nyuszi nem is nagon szereti ha gyomoszolik:-)
A teknos uncsi, a tengerimalac es a horcsog se tul higenikus en szt biztos nem vennek neki, nehogy megharapja, meg ezekre a pici azt is hiheti h ragoka :-) Szerintem a kiskutya lenne a legjobb, ha varok vele meg a gyerek nem lesz legalabb 3 eves. Az ilyen ksgyerekek odavannak a kutyusokert :-). Nem tudom miert zartattok ki a kutyat, de ha aze h megharapna akkor erre legjobb a kozepes termetu kolyokkutya, aki vele no fol, nem is olxan nagy h follokne, meg en a patkanyszeru kutyakba nem bizok:-) konnyen odakapnak... de egy kozepes termetu, megfeleloen nevelt kutyaval nem lehet baj. Meg nemis katonas nevelesre gondolok h
Sok sikert :-) annyi idot kell ra szani, de a kicsi szerintem orulne egy kutyusnak :-)
Volt már kutyánk, sajnos fél éve meghalt szegény. Pedig nagyon szerette a lányom. Ő szobakutya volt, viszont ilyen típust nem mernék még egyszer bevállalni (vedlés, tüzelés stb.) Udvari kutya sem lenne túl jó, mert kicsi az udvarunk és a sétáltatás nagyon nehéz lenne nekem kb 1 évig.
Egyébként a kutyát tartanám én is a legjobbnak!
Valami rágcsáló jutott nekem is az eszembe, de a nyuszi nem túl hangos éjjel? Mintha ők éjjel-nappal rágcsálnának.
Valami csincsilla vagy hasonló esetleg?
Amúgy azért gondoltam valami kisállatra, mert elvileg fejlesztő hatásuk van a gyerekekre.
Nem szeretjük a macskákat, kutya pártiak vagyunk.
Nem tudom mi lesz így belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!