Evett valakinek a babája neogranormon krémet?
Figyelt kérdés
16 hónapos, mire észrevettem már tolt a szájába2015. márc. 21. 20:50
1/9 anonim válasza:
Az enyém 14 hósan evett Sudocrem-et. Felhívtam az ügyeletet, azt mondták vgyem a Heim Pál toxikológiára. Felhívtam azt is, ott kedvesen elmagyarázták, hogy semmi baja sem lesz, esetleg hányhat, mehet a hasa, de ha csak egyszeri alkalommal ne aggódjak. Itass vele sok folyadékot, a kislányomnak semmi tünete nem lett, pedig szerintem ehetett belőle jócskán. (szétkente a többit)
2/9 A kérdező kommentje:
Hányt...
2015. márc. 21. 21:01
3/9 anonim válasza:
Fiam is Sudocremet evett, az ujjával kanalazta magába, de más popsikrémet is evett már, azt tudta közvetlen a tubusból. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Hányás óta semmi...alszik békésen...csak azt nem tudom, hagyjam e külön szobában...mert mi van ha hanYatt fekve megint hány...bár eléggé kiürült az előbb
2015. márc. 21. 22:16
6/9 anonim válasza:
Én figyelném inkább ma éjjel. Jobbulást és nyugodt éjszakát!
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, az lesz.
Jó éjt:)
2015. márc. 21. 22:26
8/9 anonim válasza:
Nekem a húgom evett. Nem lett baja, semmi. Kb a padlót, amit bekent, azt jobban megviselte.
Minden oki lesz!
9/9 A kérdező kommentje:
Sima éjszakánk volt, baba teljesen jól van:)
Köszönöm a válaszokat:)
2015. márc. 22. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!