Mitől lehet láza?
Figyelt kérdés
Kisfiam február közepétől két hete beteg volt,orrfolyás és köhögés.utána egy hétig semmi baja nem volt,majd hétvégére magas láza lett.orvoshoz vittem aki megállapította,hogy mandulagyulladása van és piros a torka.antibiotikumot írt fel.három napig adtam neki,utána visszavittem az orvoshoz,mert szájfertőzése lett.orvos azt mondta valószínűleg az antibiotikumtól mellékhatása amire ecsetelőt írt fel.kezeltem a szájára elmúlt neki a fertőzés.ma reggelre viszont megint lázas lett és más tünete nincs.ha hétfőig nem múlik el visszaviszem.volt már valaki ilyen helyzetben?2015. márc. 14. 13:44
1/2 anonim válasza:
3 napig antibiotikum? Ha nem preventív céllal írták fel, akkor minimum 5 napig kell szedni, egyébként csak rezisztenssé teszi a baktériumokat és még durvább lesz az egész.
Az orvos mondta a 3 napot?
2/2 A kérdező kommentje:
Szia.igen az orvos mondta.a gyógyszertárban is három napot mondtak.Kisfiam még csak 15 hónapos.Lehet,hogy azért csak három nap?
2015. márc. 14. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!