Van olyan gyerek akinek játszás után amikor kimelegedik 37,2 lenne a hője?
Figyelt kérdés
már egy honapja mérem minden nap többször is de ha nyugodt nincs felpörögve akkor 36,6-36,8 között van de játszás után felmegy 37,2 re is ,ha lenyugszik pl 20percre rá akkor már csak 36,9 ,van ilyen baba? semmi baja nincsen orvos is láttta! 7hónapos babárol van szo2015. márc. 13. 10:48
2/9 A kérdező kommentje:
mennyi idős a lányod?
2015. márc. 13. 10:55
3/9 A kérdező kommentje:
te orvossal tudattad?ő mit mondott?
2015. márc. 13. 10:57
4/9 anonim válasza:
Ez totál természetes. Minek méregeted folyton, szereti a gyerek a lázmérést. Az enyém kirohanna a világból, ha ezt csinálnám vele.
5/9 A kérdező kommentje:
azért méregetem mert az itteni gyerekorvos szerint ez nem normális.... pedig csak játszás után ennyi a hője de ő szerinte ilyen nincsen ! Akkor ti is tapasztaltatok ilyet?
2015. márc. 13. 13:44
6/9 anonim válasza:
Ne méregesd! A te testhőd is magasabb fizikai terhelés után. Ez természetes. A gyerekorvos meg vette a diplomáját? Egyébként ő mondta hogy méregesd? Azt hiszem én ezek után keresnék egy másik gyerekorvost.
7/9 anonim válasza:
Nálunk valamikor 37.0,ha játszik akkor 37,5. Én nem méregetném neki folyamatosan,mert az se tesz jót.
8 hónapos baba anyukája
8/9 A kérdező kommentje:
nem magamtol méregettem ,agyerekorvos tanácsolta,hogy napjaban 3szor mérjem ....de ő csak kinevet ha azt mondom hpgy játszás után magasabb a hője ....
2015. márc. 16. 12:33
9/9 anonim válasza:
Az én 7 hónapos fiamnak is magasabb a hője, ha mászkál egy ideig. Fürdés után, kakilás után is felmegy 37,5 ig. Én nem is említettem gyerekorvosnak, szerintem ez rendben van. Én amúgy hónaljban mérem neki, addig az ölemben tartom, fel sem tűnik neki, hogy mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!