Farkas Viola93 kérdése:
A szelcsore nem tud ra szokni?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a kisfiam 6 hetes,tápszeres(Milumil start pronutra).Mindennap ugyanabban az idoszakban(5-6ora) elkezd sirni,biztosan a hasa faj,gorcsoldo kupot hasznalunk, a gyerek orvos azt mondta h nem a tapszer, de viszont kakilni sem akar csak 2 naponta azt is szelcso segitsegevel, a szeklete nem kemeny teljesen normalis.. Szerintetek varjam meg még kakil?#tápszer #gyermek betegseg
2015. márc. 4. 15:54
1/8 anonim 

válasza:

Muszály szegénynek görcsoldó kúpot adni?
És miért szélcsövezed rendszeresen?
Ilyen piciknél az is normális, ha 5-7 napig nem kakilnak.
Ha így folytatod, akkor igen, rászokik, és nem fog tudni egyedül kakilni. Ja, és előbb utóbb a kúp sem fog hatni, mert hozzászokik.
2/8 anonim 

válasza:

milyen kúpot adsz neki? nagyon nem kéne gyógyszerezni... vannak kifejezetten olyan szerek amik segítenek a hasfájásban, és nem teszik tönkre a kicsi szervezetét. mindenre igaz szerintem, hogy az utolsó a gyógyszer amihez nyúlunk.
szélcsövet használhatsz ha szenved, ha nem vészes akkor meg inkább masszírozd, tornáztasd
3/8 anonim 

válasza:

van amelyik baba nem szokik hozzá akkor se ha 5 hónapig használod,más meg már 1 hét után nem tud anélkül kakilni,mert ellustulnak a bélizmai,és nem tudja kinyomni. ha nem erőlködik,szóval ha nem látod,hogy sírva nyöszögve próbálja kitolni,akkor nem baj ha kétnaponta kakil. a görcsoldó szerintem nem kell,nekünk se írtak fel,pedig a napi 10 órát megsírta annyira fájt a hasa. lehet,hogy egy egyszerű tápszerváltás megoldja a helyzetet,pl. a milumil komfort 1 lágyítja neki,attól lehet könnyebben menne neki,de más hasonló tápszerek is vannak
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, h nem a tapszer ha ugyanabban az idoben faj neki a hasa. Es pl az espumisanhoz is hozza tud szokni??
2015. márc. 5. 17:10
5/8 A kérdező kommentje:
Ja, a kupot a gyogyszertarban keszitik... Hat nem tudom mit csinaljak, mert nekem azt mondtak,h ha tapszeres akkor naponta legalabb egy kaki legyen..
2015. márc. 5. 17:15
6/8 anonim 

válasza:

nem mondtam,hogy a tápszertől,csak,hogy van székletlágyító ami lehet jobb lenne.espumisanhoz nem tud,mert nem szívódik fel,azt adhatsz nyugodtan
7/8 A kérdező kommentje:
A beteg tajekoztaton az van h minden etetes elott 25 csepp, nem sok az??
2015. márc. 6. 10:14
8/8 anonim 

válasza:

nem sok. de az újabb espumisanon az van,hogy 5-10 csepp között,a hasfájás mértékétől függően
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!