Tudogyulladassal mennyit lehet udvaron 10 honapos baba?

Kedves 1-es! Miert magas ez neked? A te gyereked sosem alszik a friss levegon? Szegeny...
A masik dolog...erto olvasas....direkt leirtam, hogy gondoltuk azert egy negyed orara kivisszuk az udvarra, erre elaludt. Hattal van a kocsiban, nem lattuk. Direkt beszelgettunk a ferjemmel, mert ugy nem tud elaludni, ha hangzavar van, erre most megis.

én betegség esetén nagyon ritka amikor kiviszem
inkább aludjon, pihenjen, ne legyen légmozgás, állandó legyen a hőmérséklet

tüdőgyulladással én se vittem volna ki 10 percre se, nemhogy 1 órára... elsőnek azért annyit mondanék, hogy bármilyen hihetetlen a babák sokkal jobbat, nagyobbakat alszanak kint a friss levegőn mint bent a szobában, még ha szellőztetve is van... az én fiam is állandóan kint alszik babakocsiban, soha nem volt megfázva, és fázni se fázott soha mert bebugyolálom rendesen az időnek megfelelően, én azt nem értem miért gondolja bárki is, hogy ez a rossz és az a jó ha bent alszik :)
kérdező én nem akarlak ijesztgetni, de pár hete halt meg tüdőgyulladásba egy ismerősöm 2 éves gyermeke :( vigyázzatok rá nagyon és vidd be azonnal...

tüdőgyulladással nem sétálunk! se 10 percet, 1 órát meg főleg, 10hónaposnál meg pláne! hisz neki még annyira veszélyes ez a betegség, nem ártana kicsit komolyabban hozzáállni nehogy kórház legyen belőle!
tüdőgyulladásnál nagyon fontos az állandó hőmérséklet, tehát az ablakot se nyisd rá, mindig más helységbe szellőztess mint ahol vagytok és 1-2 hétig eszedbe se jusson sétálgatni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!