Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Tudogyulladassal mennyit...

Tudogyulladassal mennyit lehet udvaron 10 honapos baba?

Figyelt kérdés
Az orvos csak annyit mondott, hogy sokat szelloztessunk, kell a friss levego, de en bena a setara nem kerdeztem ra. Laza most le van csillapitva, gondoltuk kihozzuk egy negyed orara levegozni, erre elaludt a babakocsiban. Mar kb 1 oraja kint van. Bevinni kocsistol nem tudjuk, emeleten lakunk.
2015. febr. 28. 15:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Nkem már alapból magas, hogy miért kell kint altatni a babákat, na de tüdőgyulladással????
2015. febr. 28. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Biztos nem hagynám ennyit kint. A séta és a szellőztetés közt nagy a különbség is. Sztem ki se kéne vinni sokat mert plussz összeszed vmit a legyengült immunrendszerével.
2015. febr. 28. 15:12
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es! Miert magas ez neked? A te gyereked sosem alszik a friss levegon? Szegeny...

A masik dolog...erto olvasas....direkt leirtam, hogy gondoltuk azert egy negyed orara kivisszuk az udvarra, erre elaludt. Hattal van a kocsiban, nem lattuk. Direkt beszelgettunk a ferjemmel, mert ugy nem tud elaludni, ha hangzavar van, erre most megis.

2015. febr. 28. 15:14
 4/11 anonim ***** válasza:
30%
Nem lesz semmi baja a levegőtől. Inkább használ neki, mint árt. Gondolom, jól betakartad.
2015. febr. 28. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

én betegség esetén nagyon ritka amikor kiviszem

inkább aludjon, pihenjen, ne legyen légmozgás, állandó legyen a hőmérséklet

2015. febr. 28. 15:16
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

tüdőgyulladással én se vittem volna ki 10 percre se, nemhogy 1 órára... elsőnek azért annyit mondanék, hogy bármilyen hihetetlen a babák sokkal jobbat, nagyobbakat alszanak kint a friss levegőn mint bent a szobában, még ha szellőztetve is van... az én fiam is állandóan kint alszik babakocsiban, soha nem volt megfázva, és fázni se fázott soha mert bebugyolálom rendesen az időnek megfelelően, én azt nem értem miért gondolja bárki is, hogy ez a rossz és az a jó ha bent alszik :)

kérdező én nem akarlak ijesztgetni, de pár hete halt meg tüdőgyulladásba egy ismerősöm 2 éves gyermeke :( vigyázzatok rá nagyon és vidd be azonnal...

2015. febr. 28. 15:18
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

tüdőgyulladással nem sétálunk! se 10 percet, 1 órát meg főleg, 10hónaposnál meg pláne! hisz neki még annyira veszélyes ez a betegség, nem ártana kicsit komolyabban hozzáállni nehogy kórház legyen belőle!

tüdőgyulladásnál nagyon fontos az állandó hőmérséklet, tehát az ablakot se nyisd rá, mindig más helységbe szellőztess mint ahol vagytok és 1-2 hétig eszedbe se jusson sétálgatni

2015. febr. 28. 15:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Hidd el, komolyan allunk hozza, rettegunk es ma mar egy kimondottan tudogyogyasz orvoshoz is elvittuk. Nem vagyok felelotlen, csak fogalmam sincs mi a helyes ilyenkor.
2015. febr. 28. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Konkrétan tüdőgyulladással nincs tapasztalatom, babámnak csak hörghurutja volt sokszor. Akkor az orvos azt mondta, szabad kivinni, ha nem ködös, nyirkos az idő. Barátnőm kislányának pedig felső légúti megbetegedésnél az orvos kifejezetten előírta a napi kétszeri sétát. Ezek alapján úgy gondolom, nem árt neki, de jobb lenne szakembert megkérdezni.
2015. febr. 28. 15:57
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen utolso a normalis valaszt! Meg persze a tobbieknek is, akik normalisan reagaltak. Holnap nem megyunk sehova, meg kicsit sem, hetfon viszont el kell setalnunk az orvoshoz, de kb 5 perc lesz. Most pedig mar kb fel oraja felebresztettuk es inkabb behoztuk.
2015. febr. 28. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!