Baby Luuf balzsam nem suti a Baba a boret? Olvastam hogy melegito hatasa van.
Figyelt kérdés
A kislanyom mar 6 napja nathas,porszivozom a kis orrat :( ejszaka meg nem tud nyugodtan aludni emiatt ,ugy kinlodunk.estere ha bekennem a kis hatat ezzel a balzsammal jobb lenne neki?segitett mar valakinek? Mit tehetnek meg?2015. febr. 17. 16:18
1/11 anonim válasza:
Én sokszor kentem már a kisfiamra, de még sohasem sült meg tőle :). Nem is panaszkodott, hogy bármi módon zavarná.
Szerintem kend rá nyugodtan, rosszat biztosan nem tesz, ha nem érzékeny egyik összetevőjére sem.
2/11 anonim válasza:
Vékonyan kenve még most délután próbáld ki, ha jó, mehet éjszakára is. Legalábbis én nem szeretek este kipróbálni új dolgokat.
3/11 anonim válasza:
Ja, és csak 6 hónapos kortól ajánlott (1. voltam).
4/11 A kérdező kommentje:
Mellkasra is lehet kenni? Koszi h.irtal !
2015. febr. 17. 16:26
5/11 A kérdező kommentje:
koszonom,akkor kiprobalom.9 honapos a kislanyom
2015. febr. 17. 16:27
6/11 anonim válasza:
Mellkasra nem, csak hátra! Jobbulást kívánok.
7/11 A kérdező kommentje:
Koszonjuk szepen !!!
2015. febr. 17. 16:37
8/11 anonim válasza:
Lányomnak nagyon bevált a Baby Luuf! Nem sütötte, de a légzését megkönnyítette! A hátát kentem be vékonyan, és szerencsére tök jó volt.
9/11 A kérdező kommentje:
remelem nekunk is segit !
2015. febr. 17. 16:43
10/11 anonim válasza:
Ugyan miért sütné??? Nem az meleg,hanem a test hőjére szebadulnak fel az illóanyagai,azért kell jól betakarni és ágymelegben tartani,hogy jobban hasson,nem a balzsam meleg......Nem gondolod komolyan,hogy forgalomban lenne olyan szer,ami süti a gyerek bőrét....Kicsit gondolkozni is kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!