Baby luuf balzsam jó lesz két és fél évesnek?
Figyelt kérdés
6hónapos kortól 2 éves korig-ez van a tájékoztatóban. Fog használni? Jó egyáltalán? Esetleg 4 hónaposnak is lehetne használni?2015. jan. 30. 10:34
1/6 anonim válasza:
A 4 honaposnak nem szabad. A nagynak esetleg segít. En kun soha nem vált be
2/6 anonim válasza:
Lányomnak 3 évig használtuk, és jó volt. De amúgy van belőle nagyobb gyereknek való is. (Kinder Luuf)
4 hónaposnak még nem használnám, én úgy olvastam, hogy sok baba érzékeny lehet a mentolra, és esetleg fulladhat tőle, ezért nem ajánlják 6 hó alatt.
3/6 anonim válasza:
4 hónaposnak nem. 2 és fél évesnek inkább Kinder Luuf, bár arra az van írva, hogy 3 éves kortól, de a gyógyszerész anno azt mondta nyugodtan lehet 2 és fél évesnek is.
Nekünk mindig használt.
4/6 anonim válasza:
nekem orvosi javaslatra kellett használnom akkor 4 hónapos fiamnál.nyilván nagyon vékonyan kentem be. most 2, 5 éves megint használtuk és segítet neki.
5/6 anonim válasza:
Én patikai kikeverőset vettem az akkor 3 hónapos lányomnak, amit lehetett neki adni. Illetve születéstől kezdve.
A nagynak pedig a Naturlandos légzéskönnyítőt használom. Olcsóbb is és teljesen bevált.
6/6 anonim válasza:
2 évesemnek én is a Naturlandos légzéskönnyítőt kaptam a patikában és nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!