Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Meddig tart az antibiotikum...

Meddig tart az antibiotikum hatåsa?

Figyelt kérdés
Hètfőn adtam az utolsó adagot a picikèmnek de már ma 37.5 volt a hője tiszta ideg vagyok hogy mitől!!!
2015. febr. 25. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Vagy tovább kellett volna még adni,vagy nem hatott eléggé a gyógyszer,vagy másik betegség jött elő,szerintem ennyi lehetőség van. De hallottam már olyat is,hogy még a szervezet "utótisztitást" végez és utána meggyógyul.
2015. febr. 26. 10:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy még kellett volna adni 5 vénás és 7 nap szájon át történő anti után ,mivel a lelkemre kötötték hogy 7 nap nem több különben tönkreteszem a veséjét ,nem szeretném mit nem mondjak egy 4,5 hónapos csecsemőnek!!

Azóta nem volt hőemelkedése sem ,amugy fogzik szerintem ez is bejátszhat!!

Köszi a válaszodat

2015. febr. 26. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!