Mikortól adhatok vitamin rágótablettát?
Figyelt kérdés
Családtól, ismerősöktől kaptunk pár doboz multivitamint így tél idejére. Az van ráírva, hogy 3 éves kortól adható, de a kisebbik fiam (2 éves lesz áprilisban) üvölt, hogy ő is kér, ha a nagyobbik kap. Csak amiatt nem ajánlják, mert alaposan el kell rágni, vagy más miatt sem? Mert amúgy szépen elrágcsálja, nem nyeli le egyben.2015. febr. 20. 12:25
1/5 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle,ha elrágja. Én is adtam a gyerekeimnek hamarabb,mint ami rá volt írva. Na nem túl sokkal hamarabb,kb így,mint te. Hogy emiatt vagy más miatt,minden gyerekem átlagon felüli ,de még az egészséges határokon belül,közel 2m magasra nőtt. Felnőtt korukra.
2/5 anonim válasza:
Én mindig próbáltam úgy adni a nagyobbnak, hogy a kicsi ne vegye észre. :) De ha lebuktam, akkor adtam neki is 2 éves korától. Múltkor rákérdeztem a dokinál nem lehet-e gond belőle, ha így random bekap párat, azt mondta semmi baja nem lehet.
3/5 anonim válasza:
Nekem a gyógyszerész ismerősünk mondta, hogy csak az elrágás miatt van rajt a korhatár. A 3,5 éves kislányom 2 éves kora óta szépen elrágja vagy elszopogatja a rágótablettákat, így azóta ebben a formában kapja a vitaminokat. Most már a torokfertőtlenítőt is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam :) Érdekes, hogy a nagy tavaly rá sem nézett, idén meg naponta követeli :) "de kettőt kérek anya" - ráadásul... és persze mindig a kicsi jelenlétében, így titokban adni nem tudom :)
2015. febr. 20. 13:37
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok. Nálunk is ez megy állandóan, így néha azt csinálom, hogy akkor kapja, amikor épp bambul a mesére és akkor csak begyömöszöli a szájába, nem reklámozza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!