C vitamin (teva) 500mg ehet rágótablettát a 2.5 éves lányom naponta 1db-ot?
Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 16:19
1/7 anonim válasza:
2,5 évesnek a napi C vitamin adagja 60mg
500mg-ost akkor szedem ha betegnek érzem magam
szerintem simán elég a 100mg is mivel nem csak ezzel hanem pl gyümölccsel zöldséggel is jut a szervezetébe
2/7 anonim válasza:
eszerint a kislányodnak 50 mg-ra van szüksége naponta.
3/7 anonim válasza:
Ezt a rágótablettát nyugodtan 4-fele vághatod, elé nagy darab, és jóízű a gyereknek, így egy cikk kb. 125mg, még az is bőven sok, de ha fel akarod használni, tedd így.
4/7 anonim válasza:
na jó legalábbis nekem a dokinénink ezt mondta :-)
5/7 anonim válasza:
az nagyon sok
igaz,hogy kipisili a felesleget,de a vesét megterheli
én a 3,5 évesemnek napi egy 100 mg-os adok,de ahogy nézem ezt a kalkulátort,az is sok,45 mg-ot ír neki
mondjuk mióta kapja nem volt beteg,más vitamint nem kap
6/7 anonim válasza:
én a cebion cseppet adom neki,napjában többször 2-3 cseppet!hála Istennek egész télen eddig még beteg sem volt!!
7/7 anonim válasza:
Szia! Kisfiam 3,5 éves az idén kezdte az ovit.Sajnos elég gyakran beteg ,ezért az orvos utasítására adom neki a Teva 500mg-os C vitamint.Ha nem beteg napi felet kap,mellette persze zöldséget és gyümölcsöt.Tegnap sajnos belázasodott és köhög(bronchitise van),az doktor nénik azt mondta adjak neki reggel és este egy egészet,tehát 1000mg-ot amíg jobban nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!