Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ventolint műanyag pohárral...

Ventolint műanyag pohárral hogy kell pontosan adni, úgy hogy tényleg be is lélegezze?

Figyelt kérdés
Leírná valaki részletesen, mert félek, hogy nem jól csinálom. Ill. érdemes szerintetek babyhalert-t venni, ha úgy tűnik, gyakran kell majd használnunk?
2015. febr. 13. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen megéri megvenni a babyhalert, még óvodás korban sem tudják a pipákat jól használni. Én mindjárt vettem, így a pohárral kapcsolatban nem tudok segíteni.
2015. febr. 13. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
A pohár aljára kell egy akkora nyílást vágni, mint a ventolin. Rászorítod a szájára és az orrára, majd belefújsz a pohárba. Mi használtuk így pár napig, teljesen fel is törte a kislányom orrát. Ha nem szorítod rá rendesen, akkor a réseken kimegy a gyógyszer, ha rászorítod akkor feltöri a gyerek arcát. Mi inkább megvettük a babyhalert.
2015. febr. 13. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó írta, mi is úgy csináltuk. Aztán mégis befulladt a gyerek, kórházba kerültünk. Ott az orvos azt mondta, hogy ez a poharas megoldás nem jó, mert kicsap a pohár oldalán a gyógyszer, nem jut be a gyerekbe. Úgy engedett haza minket, hogy bemutattuk a Babyhalert, amit megvettünk...
2015. febr. 13. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy a Babyhaler biztos nem fogja törni az orrát, mert puha szilikon, amit ráadásul tisztítani is lehet rendesen. Sokkal könnyebb így beadni neki a gyógyszert, kényelmesebb, ráadásul a membrán mozgásán jól látod, hányszor vesz levegőt, így biztosan beszívja, amit kell.
2015. febr. 13. 11:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, igen így csináljuk, de félek, hogy a fele mellé megy, ráadásul folyton el is kapja a fejét szegénykém( 8 hónapos), veszünk babyhalert, meggyőztetek.
2015. febr. 13. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:

vegyél halert, ne bohóckodj szerintem pohárral, nem hajlékony, nem tudod úgy rátenni, hogy ne legyen rés. ha meg úgy látszik sokszor fog még akkor nem is kérdés...

enyém 5 éves még a halert használjuk. lefekszik, én rászorítom, így nem úszhatja meg :D de puha gumi a pereme, nem fáj neki és biztos belélegzi

2015. febr. 13. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Asztmás hörghurutja van, már másodszor, az elsőnél kórházban is voltunk, de akkor azt mondták reménykedjünk, hogy csak valami vírus miatt lett, és nem fog megismétlődni, ne vegyek, elég a pohár. De úgy látszik sajnos nem, és annyira szenved szegénykém:(
2015. febr. 13. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha csak teheted vedd meg a hallert, pont a tisztíthatóság miatt is. Nekünk amúgy pohárból a Mekis kisebb cappuchinos poharat ajánlották, mert az puha, de mondta a patikus, hogy mindig cserélgessük. Én tudtam használni, aljára luk, be a pipa, odaillesztettük a fejére, (orr, száj) tesó tartja a fejét, én meg nyomtam a pipát. De tényleg jobb ha van haller.
2015. febr. 13. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!