Ventolint műanyag pohárral hogy kell pontosan adni, úgy hogy tényleg be is lélegezze?
Figyelt kérdés
Leírná valaki részletesen, mert félek, hogy nem jól csinálom. Ill. érdemes szerintetek babyhalert-t venni, ha úgy tűnik, gyakran kell majd használnunk?2015. febr. 13. 11:22
1/8 anonim válasza:
Mindenképpen megéri megvenni a babyhalert, még óvodás korban sem tudják a pipákat jól használni. Én mindjárt vettem, így a pohárral kapcsolatban nem tudok segíteni.
2/8 anonim válasza:
A pohár aljára kell egy akkora nyílást vágni, mint a ventolin. Rászorítod a szájára és az orrára, majd belefújsz a pohárba. Mi használtuk így pár napig, teljesen fel is törte a kislányom orrát. Ha nem szorítod rá rendesen, akkor a réseken kimegy a gyógyszer, ha rászorítod akkor feltöri a gyerek arcát. Mi inkább megvettük a babyhalert.
3/8 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta, mi is úgy csináltuk. Aztán mégis befulladt a gyerek, kórházba kerültünk. Ott az orvos azt mondta, hogy ez a poharas megoldás nem jó, mert kicsap a pohár oldalán a gyógyszer, nem jut be a gyerekbe. Úgy engedett haza minket, hogy bemutattuk a Babyhalert, amit megvettünk...
4/8 anonim válasza:
És még annyi, hogy a Babyhaler biztos nem fogja törni az orrát, mert puha szilikon, amit ráadásul tisztítani is lehet rendesen. Sokkal könnyebb így beadni neki a gyógyszert, kényelmesebb, ráadásul a membrán mozgásán jól látod, hányszor vesz levegőt, így biztosan beszívja, amit kell.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, igen így csináljuk, de félek, hogy a fele mellé megy, ráadásul folyton el is kapja a fejét szegénykém( 8 hónapos), veszünk babyhalert, meggyőztetek.
2015. febr. 13. 11:39
6/8 anonim válasza:
vegyél halert, ne bohóckodj szerintem pohárral, nem hajlékony, nem tudod úgy rátenni, hogy ne legyen rés. ha meg úgy látszik sokszor fog még akkor nem is kérdés...
enyém 5 éves még a halert használjuk. lefekszik, én rászorítom, így nem úszhatja meg :D de puha gumi a pereme, nem fáj neki és biztos belélegzi
7/8 A kérdező kommentje:
Asztmás hörghurutja van, már másodszor, az elsőnél kórházban is voltunk, de akkor azt mondták reménykedjünk, hogy csak valami vírus miatt lett, és nem fog megismétlődni, ne vegyek, elég a pohár. De úgy látszik sajnos nem, és annyira szenved szegénykém:(
2015. febr. 13. 11:43
8/8 anonim válasza:
Ha csak teheted vedd meg a hallert, pont a tisztíthatóság miatt is. Nekünk amúgy pohárból a Mekis kisebb cappuchinos poharat ajánlották, mert az puha, de mondta a patikus, hogy mindig cserélgessük. Én tudtam használni, aljára luk, be a pipa, odaillesztettük a fejére, (orr, száj) tesó tartja a fejét, én meg nyomtam a pipát. De tényleg jobb ha van haller.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!