Már nem tudom mit adjak neki, annyira köhög. Köhögéscsillapítót vagy ventolint?
Ma voltunk dokinál a 3 éves kislányommal, a mandulája duzzadt, kaptunk aktilt rá, meg acc-t. Ebből még nem adtam neki mert köhög szárazon egyelöre. Egy órája adtam köhögéscsillapítót, de van itthon ventolin, esetleg fújjak neki azt hogy ne fulladozzon ennyire?
Már hidegpárásítok is de csak köhög, öklendezik. De van itthon spiropent is, az lenyugtatná?

Este ne adj neki Spiropentet, nem lenyugtatja, hanem felpörgeti.
Én ilyenkor be szoktam fújni Ventolinnal, hogy ne húzódjon rá a hörgőire.
Van antihisztamin és calcium otthon? Azt is adhatsz neki.
Köszi! Most befújtam két puff ventolint. Kicsit javult, nem köhög folyamatosan. Talán így el tud aludni.
Van itthon kálcium, adjak azt is?

Én azt mindig adok. 4 ml szirupot, 3-4 napig.
Van valami gondja a kislányodnak, hogy Ventoilnoztok?
A kisebbik lànyom szokott fulladni és ő kapott már kétszer ventolint mert már annyira köhögött hogy a sinecod csepp nem használt. A ventolin rendbe rakta.
A nagy nem igazán szokott szárazon köhögni. Mindig hurutos, de most szárazon köhög, öklendezik, úgy ahogy a kicsi szokott. Ezért gondoltam hogy jó lehetne most neki is a ventolin.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!