Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet a baja a 4 hónapos...

Mi lehet a baja a 4 hónapos csecsemőnek ha egész nap otthon vagyunk mert nem merünk utcára menni a rohadt influenza és társai miatt?

Figyelt kérdés

2 napja 38 volt a láza a picimnek , de ma reggel popsiban mèrtem egyből ès 39.2 volt ez a levont èrtèk már.

Nagyon megilyedtem , felhívtam a doktornőt ès elmondtan neki erre ő huu az nagyon magas egy ilyen picinek azonnal akarja látni , de kijönni nem tud , na kaptam a 2 másik gyerkőcömet hát izgalnas volt , taxit kellkett hìvjak , tök jó na meghallgatta tiszta a tüdeje hál istennek kúpot irt fel , meg vizeletgÜjtő zacsikat ès holnap viszem a laborba ha sikerül gyüjteni pisita a drágámtól! Nos bocsánat elkalandoztam a dokunő mondta hogy azèrt kell vizeletet csinálni mert a piciknèl vesemedencegyulladås szokott lenni !!! Mi a fenètők ugyan ez lenne a kèrdèsem !! Illetve akinek volt ilyen eset a babàjàval leirná mi lett az eredmèny?

Ja este már sikerült kis pisit gyüjteni , èn kicsit homályisnam látom akkor tuti baj van ugye??!!

2015. febr. 11. 22:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Homályosnak akartam irni
2015. febr. 11. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Nem mondták, hogy friss reggeli vizelet kell?

Fiamnak volt. 4 keresztes genny volt a vizeletében. 1 hétig kórház és vénásan gyógyszer. Utána 1 hétig vissza kellett járnunk reggelente egy adag infúzióra, ami 1 óra alatt lefolyt.

2015. febr. 11. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Első vagyok. 6 hónapos volt akkor
2015. febr. 11. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Attól, hogy otthon van egész nap még lehet beteg.

Bárki hazaviheti. Pl a férjed a munkahelyéről

2015. febr. 11. 23:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Jesszusom ne idegelj kedves első , hát nem tudom hogy oldanám meg , apa dolgozik èn meg beköltöznèk a 3 gyerekkel a kórhåzba??

Mivel semmi rokob èa segítsèg nincs!!

2015. febr. 11. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
1-2 hét Korhàz, infúzióban gyógyszerek.
2015. febr. 11. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Na pillanat most kimondottan a vesemedencegyulladásról beszèltek? Mert csak ezt mobdta a doki hogy ez szokott lenni,nem azt hogy az, nincs erre utaló tünet!!
2015. febr. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!