Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Probiotikumtól kiütés? Milyen...

Probiotikumtól kiütés? Milyen probiotikummal próbálkozzak? Vagy egyik sem lesz jó?

Figyelt kérdés
Négy éves kisfiamnak tavaly hasmenéses vírus után protexint adtam, tele lett kiütésekkel. Mivel van más allergiája, megpróbáltam pár hét múlva újra, hátha nem attól, de megint kiütéses lett. Most megint szerettem volna egy probiotikum kúrát neki, normaflore-t adtam, de megint kiütéses. Most nem annyira durván, mint a protexintől. Érdemes másikkal próbálkoznom, vagy mindegyik ki fogja ütni? Járt már más így?
2015. febr. 10. 20:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Én ilyenről még nem hallottam,hogy probiotikumra allergiás lenne valaki, ha nem beteg és adsz neki probiotikumot,akkor mennyi idő után lesz kiütéses?
2015. febr. 10. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!