Elég gyakori nálunk a kiütés, az ekcéma, a bőr kiszáradása, adna valaki tippet adni a kezelésére?
Eléggé száraz, érzékeny és világos bőrű a gyerek.
Nyár kivételével általában ekcémás a pofija (de felkaron, lábszáron is kijöhet a szárazkás vöröses szarusodás)
Anyatejes - 17 hónapos, gyógyszertári fürdetőkrémet,testápolót használunk.
a száraz területeket ha cremor refrigerans krémmel kenjük, javulnak, de nem múlnak el...
mikor van valami vírus, tiszta pötty lesz
most is pöttyös,kiütéses, elvileg a 15 hónapos oltás (MMR = Kanyaró is ugye, ami pöttyöz) miatt,de nem biztos, orvos nem tudja. nyaktól bokáig mindenhol kiütés van rajta,nem viszket, nem fáj, adtam neki minden ellenérzésem ellenére fenistilt (ez csak a tüneteket fedi el, meggyógyítani nem tudja, mert ez antihisztamin, de legalább hátha javít a közérzetén)
nem tudom mitévő legyek
lehet ez valamilyen allergia jele?
hagyjam el a tejet / tojást - és ha igen, meddig?
mivel fürdessem, mivel kenjem?
(mandulaolajjal kenegettem, az nálunk semmit nem ért)
tud valaki valamit ajánlani?
köszi
Sanatopicot használtunk 2 éves kora után is. Most 3 éves, elmúltak a kiütések, mondjuk mi egy jó időre megvontuk a laktózt. Hogy most attól-e vagy mástól, de nem jöttek elő, pedig már kap tejet.
3 éves koráig amúgy nemnagyon tudják vizsgálni, ugyanis a vérteszt fals eredményt adhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!