Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ez most kiütés (betegség)...

Ez most kiütés (betegség) vagy kiütötte vmi? Kép.

Figyelt kérdés

2 éves fiamnak a mellkasa van szinte tele és az egyik karja. Olyan mh pici hólyag lenne a belsejében.

[link]

2014. dec. 27. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Bárányhimlő kép alapján.
2014. dec. 27. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogyha hólyagos akkor ez nem allergia, hanem valami betegség lesz. Más tünete nincs?
2014. dec. 27. 20:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Semmi nincs. Nem lázas, abszolút semmi, csak ezek a pöttyök.
2014. dec. 27. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
A 8 hónapos fiamnak is ilyen volt 3 hete a lába, én azt hittem a harisnyától befülledt, mert pont elutaztunk messzire vele és utána jött elő. Aztán a kezein is megjelent, egy kettő az arcán is. Mivel dudoros volt és picike hólyagra hasonlított, utólag már én is himlőre gyanakszok, de mivel nem volt beteg, lázas, sem közöségben nem mentünk, nem jutottunk el az orvosig sem. 2. napon elkezdett beszáradni és pár nap alatt eltűnt. Előtte 2 héttel nátha szerű orrfolyása volt egy héten át, szerintem összefüggött.
2014. dec. 27. 20:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Picit folyik az orra, de nem vészes.

Jó kedvű és nem is vakaródzik, azt olvastam, a bárányhimlő nem a mellkason jelenik meg először.

Jajj nem tudom. Köszi a válaszokat, ha nem javul, elviszem orvoshoz.

2014. dec. 27. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Kivételek mindig vannak. Gyerekápoló vagyok és volt már olyan gyerek akinek összesen csak 1 db pöttye volt, de mégis bárányhimlő volt.

A biztonság kedvéért azért vigyétek el legkésőbb hétfőn orvoshoz.

2014. dec. 27. 22:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Bárányhimlőnek tűnik.
2014. dec. 28. 09:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Vagy himlő, vagy nézz utána a kéz-láb-száj vírusnak.

Mind a két lányomnak volt egyszerre, a kicsinek súlyosabb volt, nagy vízzel telt hólyagok is voltak...

2014. dec. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!