Szabad kakukkfű teát adni mézzel 14 hónapos kisgyereknek? Esetleg mást tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Doktornő két hétig szabin van, az ügyeletes felnőtt orvos pedig nem merte biztosra mondani :(
Neten is hol azt olvasom, hogy szabad-hol azt, hogy nem.
Hagymateát nem fogadja el. Mézet is evett már.
Szed mindent, amit ilyenkor lehet. Csak nem igazán múlik a hurutos köhögés és orrfolyás.
2015. febr. 9. 15:01
1/4 anonim válasza:
Szia add neki a stodal szirupot igaz azt modják h 2 év alatt nem ajánlott az alk.tartalom miatt de utánanéztem és kevesebb benne ag alk.mint az ambroxolban amit már 3hónapos gyereknek adnak. Én a stodalt adtam a 4 hónaposomnak és használt csak arra figyelj hogy kizárólag műanyag vagy üveg felülettel érintkezhet tehát ne fém kanállal add be neki és teljen el 30 perc az evés és a beadàs között!
2/4 anonim válasza:
Hársfateát biztosan ihat - csak nem literszámra. A kakukkfűben én sem vagyok biztos. És Stodalt is kaphat, én úgy tudom, evés után legalább 1 órával, előtte legalább fél órával kell adni.
3/4 anonim válasza:
A kakukkfű emeli a vérnyomást picit, de én sokszor csinálok pl. bolognait a fiamnak (7-8 hótól) és pici kakukkfüvet eddig is kapott bele, meg más fajta ételekhez is. Főzettel csak inhaláltunk eddig. Ő 1 éves most. Szerintem gőzöljetek a főzettel ti is, az jó, kamillával keverve is, tüdőre, orra is.
4/4 anonim válasza:
a gyógyszertári köptető és nagyon sok gyári alapanyaga is a kakukkfű, a legjobb köptető.
De ne mézzel add neki, hanem kevés cukrot karamellizálj bele ez meg a másik legjobb köptető, szóval a legjobb kombináció.
Én soha nem adtam a gyereknek mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!