Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Kisgyereknek fülfájása van...

Kisgyereknek fülfájása van úgy tűnik, hova vigyem, körzeti orvos vagy fülészetre?

Figyelt kérdés
Orr folyás már van egy ideje és csúnyán köhög is. Orvos látta már, kapott valami kanalasat, de most a füle kezd fájni. Nem tudom van-e értelme a körzetihez vinni.....
2014. szept. 26. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk csak a fülünk fáj mi háziorvoshoz mentünk adott rá 2 féle cseppet már most nagyon szépül. Fül gyulladásunk volt.
2014. szept. 26. 07:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha ugy,látod,hogy csak kísérletezik a picivel akkor ha úgy vagytok anyagilag nézesd meg magán orvossal.Nekünk a pici nem akart enni,inni fel írt neki a körzeti gyerekorvos minden féle gyógyszert tápszert.Azt mondta reggelig nem javul kórház.Mi kórház helyett magán orvoshoz vittük kapott injekciós kúrát meg gyógynövényes gyógyszereket és így a korházt meg úsztuk.
2014. szept. 26. 07:39
 3/7 A kérdező kommentje:

Egyelőre aluszékony.... de lehet azért mert éjszaka többször felébredt. Nem tudom egy körzeti tud-e valamit kezdeni vele, mert a fülészeten bele tudnak nézni eszközökkel a fülbe. De lehet neki is elég lenne az a csepp amit az első írt.

Csak már ez a köhögés taknyosság tart már vagy 2 hete..... amit kapott meg úgy látszik nem sokat ért..... pedig az orrát is szívom rendesen. De úgy látszik a fülére mégis ráment.

2014. szept. 26. 07:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet rá ment a fülére a vírus.Én ha nem kell beutaló (nálunk nem kell) akkor fül-orr gégészetre vinném.Ott bele tudnak nézni a fülébe,és szakszerűbben el látják.
2014. szept. 26. 08:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Fülészetre vinném, nem kell beutaló.
2014. szept. 26. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Felhívtam a háziorvost (mondjuk akkor már folyt a füléből a váladék) előtte nem gyanítottam, hogy a füle fájna, az orvos mondta, hogy menjünk a fülészetre, nem kell beutaló. Szerintem ne a körzetihez vidd.
2014. szept. 26. 10:47
 7/7 A kérdező kommentje:
fülészet volt, szeritnem jobb is mert így bele tudott nézni a fülébe. Középfülgyulladás lett.
2014. szept. 26. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!