3 éves kisgyereknek lehet aranyere? Többi lent.
szia! anyum szerint nekem is ugyanilyen problémám volt amikor születtem, de nem kell aggodni mert én csak egy kenöcsőt kaptam rá és el is múlt..
ha valamelyik orvos mütétre javasolná gyermeked kérdezz rá a kenőcsre.. :) remélem segitettem
köszi :) Igazából attól parázok, hogy mindenféle vizsgálatokat akarnak csinálni, vagy befektetni kórházba. ( oda tuti nem viszem). Azért zavar, mert anyósom is szorulásos volt, mostanra odáig jutott, hogy lassan a legerősebb hashajtó sem elég neki :(
Ha ki akarja vizsgáltatni a doki, ahhoz nem kell bevinni, ugye?
Elviszem én akárhová dokihoz ( ha muszáj), de be nem fekszik!
A gyerekeknek is lehet aranyere, persze. A székrekedés az egyik leggyakoribb dolog, ami kiváltja.
Ami a lényeg, hogy sokan sajnos úgy állnak hozzá, hogy nem megy, akkor jön a székletlazító, meg a hashajtó. Amihez aztán hozzászoknak és már csak azzal megy.
Pedig ezzel csak a problémát nyomják el, magát a gondot, ami kiváltja, azt nem oldja meg.
Teljesen át kell alakítani az étrendjét. Amely ételek szorulást okoznak, azokat ki kell iktatni. Amik pedig székletlazító hatásúak, azokat pedig be kell építeni. Amíg valaki nem változtat abszolút az étrendjén, addig nem is fog változni a dolog.
És gyerekre ugyan ez nem igaz, mert ők ebben a korban még sokat mozognak, de felnőtteknél a mozgásszegény életmód is hozzájárul a székrekedéshez.
Amit tudok javasolni, hogy valóban adj neki rostos gyümölcslevet (a legjobb a barackos), és gyümölcsökben szintén a barack, a szilva. Illetve rosttartalmú ételeket. Nézz utána a neten, hogy melyek azok az ételek, amik rosttartalmúak. És csak lesznek olyanok is, amiket megeszik a gyerkőcöd.
És menjetek el naponta sétálni még pluszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!