Váltsak orvost vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne hogy két éves kisfiam több mint egy hete beteg. Lázzal kezdődött majd jött az orrfolyás, köhögés.. A doki nem írt fel semmit nincs semmi komoly.. ettől függetlenül mondtam neki nem viszem bölcsibe. Szerdán visszavittem h nem javul..kedve jó amit meg is jegyzet h kb nincs baja..de mondom éjjel alig alszik mert köhög és zöld az orrváladéka.. ohh semmi vihetem nyugodtan nem kell otthon lennie ilyenek miatt. Én akkor se vittem még. Tegnap felment a láza délelőtt azóta folyamatosan csillapítom neki. Jelenleg is 39 neki, de beviszem ügyeletre. Már kivagyok! Ha nem beteg nem kell gyógyszer miért lázasodik egy hétre is rá be! Amúgy sose írt még ki antibiotikumot nekünk! A baj még h ő a véfőnőknél is az orvos és nem akarok problémát ha váltanék.. Mit csináljak vagy rosszul gondolom h ez kevés amit ő csinál?2015. febr. 1. 05:25
1/1 anonim válasza:
Nem, jol gondolod. Az en dokim is ritka esetben ir fel antibiot, de ilyen esetben tuti irna. Mondjuk zold orrvaladekkal, hofy gondolja, hogy vidd oviba? Nekem ez a furi. Remelem az ugyeleten ma adnak gyogyszert es tullestek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!