Váltsak orvost vagy nem? Ti mit tennetek, mit tanácsoltok? Hasonló esetben valaki? Részletezem lent!
Én először, vagyis a doki mellé, egy endokrinológust javasolnék neked. Nekem is hasonló bajaim voltak. Kaptam én is tüszőrepesztőt érlelőt de nem lett belőle semmi.
Teljesen véletlen kiderült, hogy a pajzsmirigyemmel van gond. A dokim szerint normális érték. Elmentem endokrinológushoz, kiderült nem normális érték, túl magas. Kaptam gyógyszert. Akkor mondta az endodoki, hogy hiába érlelgettek nekem szép kis tüszőcskéket, mivel pajzsmirigy alulműködésem volt mellette, így vagy meg sem fogan, vagy idő előtt elvetél a babával.
De én biztos váltanék nőgyógyászt is.
Kedves előttem válaszoló!
Nálam is ez volta helyzet a nődokim a 3,36-os TSH-ra azt mondta jó érték. Szedtem 3 hónapig a clostyt, de nem lett baba belőle. Idén év elején elmentem egy endokrinológushoz aki gyógyszert adott erre az értékre. Már lassan 3 hónapja szedem és az értékem lement 1,22-re, ami már jónak mondható ha babát szeretnék. A gyógyszert továbbra is szedem és remélem hamarosan sikerül a baba. :)
Kedves kérdező, ahogy az előttem szóló is leírta, mindenképpen menj el egy endokrinológushoz is, mert ha olyan problémád van nem elég egy nőgyógyász hozzá!
Kívánok mihamarabbi babásodást mindenkinek aki szeretné.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!