Mitől lehet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2,5 éves kisfiamnak 3 napig magas láza volt mindenféle tünet nélkül. Elvittem dokihoz, semmi gyulladás nem volt, de mondta a doktornő, hogy köhögni fog, adjak neki plusz c vitamint. Másnap valóban jött a köhögés, már náthás is, viszont láza nincs, de hőemelkedése állandóan... Éjjel sokszor felsír,mintha fájna a torka, de reggelre semmi baja, viszont nem eszik jóformán egész nap semmit! Egyébként jó kedvű, csak az aggaszt, hogy állandóan hőemelkedése van csak... Tudom aggódós vagyok,holnap vissza is viszem dokihoz, csak kíváncsi lennék, volt e már így valaki.2015. jan. 28. 22:55
1/1 Ko.Ru. válasza:
Az én öcsém 1 hónapig volt ilyen. volt qmikor kicsit jobban, volt amikor kicsit kevéabé. De szerencsére már jól van.
ő kicsivel több volt mint 2,5
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!