Miért lett újra lázas?

Figyelt kérdés

Pènteken 7 hónapos fiam beleesett ebbe a köhögős, làzas vírusba. Vasàrnap màr csak 37‘4-37,7 között mozgott hètfőn 37-374 között ma megint 37,6-38között van a hője mièrt esett vissza?

Tegnap màr evett jókedvű volt, ma megint nem fogadta el az ètelt nyűgösködött....

Mi lehet a baj? Holnap megyünk orvoshoz!

2015. jan. 27. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
:( Az én kislányom is ebbe a vírusban van.Szombaton kezdődött,tegnap már jobban volt,ma délelőtt már csak egy pici hőemelkedése volt,délutánra meg belázasodott és rohamos köhögése van:( Kitartás,nagyon nehéz,már szétbőgtem itt az agyam magamba.
2015. jan. 27. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen èn is....akkor kb egyszerre visszük..

Mondjuk az megnyugtat hohy nàlatok is újra jött a làz, ne haragudj csak azèrt mert akkor nem egyedi...

De mondjuk ettõl függetlenüln úgy èrzem soha nem lesz vège..

2015. jan. 27. 21:50
 3/3 anonim ***** válasza:

A 37.7 nem láz csak hőemelkedès !

Nekik ez normális! Nekünk láz volt 39.5 pipsiban na az a láz !

A 2.5 èves kislányomnál játszottuk hog 2 naponta lázas lett ès folyamatosan azt mondta pedig 2 doki is látta vírusos nen kell rá antibiotikum!

Húztam ameddig csak lehetett tegnap bwtelt a pohár vègül kiváltottam amit végszüksèg esetére írt fel a dokink! Ès érdekes egèsz èjjel gyönyörüen vette a levegőt ès 36,6 vilt a hője !

2015. jan. 28. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!