Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Bcg oltás helye újra gyulladt?

Bcg oltás helye újra gyulladt?

Figyelt kérdés
Kislányom 20 hónapos. Ma este furdesnel vettem észre, hogy a Bcg oltás helye piros, duzzadt és a közepe fehér. Normális szerintetek?
2015. jan. 13. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Fura... ( bar nem bcg oltás helye ) de Nekem a fejemen van egy heg 3 éve , kb 2 hete be gyulladt , meg duzzadt még fajt is, most múlik , én sem értem miért lehet. Mutass meg dokinak, vagy legalább hívd fel, eleg kellemetlen lehet , neke is az volt pedig felnőtt ember vagyok :/
2015. jan. 13. 23:33
 2/3 Vilcsianyuja ***** válasza:
A jelenség normális, csak szokatlan, hogy ilyen későn gyulladt be. Gyerekorvosunk szerint kb. 1 éves korig akár többször is begyulladhat, sőt, készülj fel lelkileg, hogy akár fel is szakadhat, kifakadhat a genny. Teendő igazából nincs vele, én alkohollal egy kicsit át szoktam törölni.
2015. jan. 14. 00:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Délután elviszem az orvoshoz.
2015. jan. 14. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!