Ha egy gyermek szakorvos elküld "melegebb éghajlatra", miután felhívod, keresnétek újra?
Figyelt kérdés
Nehány hete voltunk nála, állami rendelésen, akkor megadta a mobil számat, hogy hívjam fel január második felében, hogy visszamenjünk kontrollra. Hívtam napközben többször is, kinyomott, nem csörgetett vissza, ezért felhívtam ma délután fél 7-kor, amikor is felvette, megkérdeztem zavarok e, azt mondta mondjam mit szeretnék, majd miután elmondtam, nem válaszolt, csak kifogásolta hogy miért nem munkaidőben hívom. (Mikor megadta a számát, egy szóval sem említette mikor lehet és mikor nem zavarni.) Elmondtam, hogy többször kerestem és mivel nem értem el,ezért bátorkodtam most hívni, de elnézést, hogy zavartam. Erre elég érdekes stílusban reagált, hogy a bolt sem akkor nyit, amikor én akarom meg ilyenek, hívjam holnap munkaidőben. Totál ledöbbentem, hirtelen azt sem tudtam mit mondjak. Nem értem milyen gyermekorvos az ilyen, minek adja meg akkor a privát számát, miért nem a rendelőét vagy miért veszi fel a telefont ilyenkor, vagy ha már felveszi és megkérdezem, hogy zavarom e, miért nem azt mondja, hogy igen. Értetlenül állok a dolgok előtt és nem tudom mit tegyek. :(2015. jan. 20. 20:02
2/13 anonim válasza:
Egyértelműen másik orvost kell keresni!
3/13 anonim válasza:
Keress másik orvost, ezt a bunkót meg hagyd a fenébe! Ne is foglalkozz vele! :)
4/13 anonim válasza:
Hát azért neked is lehetett volna annyi eszed, hogy nem este hívod.
5/13 anonim válasza:
Az orvos bunkó volt, de neked sem kellett volna 5 után hívnod, kivéve ha tudod, hogy még rendel akkor, ergó munkaidőben van.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ezt fogom tenni. Igazából én a fél 7-et még nem éreztem estének
2015. jan. 20. 20:39
7/13 A kérdező kommentje:
A rendelési időnek 2 órahossza van megadva délelőtt, termesztésen akkor is próbáltam hívni. A gyermekorvosunk 7ig szokott rendelni, ezért is mertem őt is eddig hívni. De alapvetően még tényleg azt is megértem, ha azt mondja, hogy zavarom, hívjam ekkor, ettől a körítéstől és a stílust fogtam padlót igazából.
2015. jan. 20. 20:42
8/13 anonim válasza:
4 után nem hívtam volna.
Ha többször is kinyomott volna, már fel sem hívom.
Én soha nem hívtam még fel saját vagy a 3 gyerek ügyében orvost mobilján, viszont engem már anyu orvosa hívott. Ő nagyon rendes volt, pedig akkor látta anyut életében először, és egy pár napos kórház után ránk telefonált!
9/13 A kérdező kommentje:
Az én háziorvosi is ilyen, többször hívott màr engem telefonon mobilon, én mégis mindig a rendelő számán hívom, nálam is ez az alap. De ez a dr.nő felírta a mobil számát az ambuláns lapra és kérte, hogy ezen keressem, más esetben eszembe sem jutott volna. Igazából nem is értem a miértjét, ahelyett, hogy hívhattam volna a rendelőt, ahol az asszisztenssel tudok beszélni kontroll ügyben és akkor nincs ilyen gond.
2015. jan. 20. 21:31
10/13 anonim válasza:
Értelek valamilyen szinten, sajnos némelyik orvos Istennek képzeli magát, nagyon lekezelő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!