Ha egy gyermek szakorvos elküld "melegebb éghajlatra", miután felhívod, keresnétek újra?
Figyelt kérdés
Nehány hete voltunk nála, állami rendelésen, akkor megadta a mobil számat, hogy hívjam fel január második felében, hogy visszamenjünk kontrollra. Hívtam napközben többször is, kinyomott, nem csörgetett vissza, ezért felhívtam ma délután fél 7-kor, amikor is felvette, megkérdeztem zavarok e, azt mondta mondjam mit szeretnék, majd miután elmondtam, nem válaszolt, csak kifogásolta hogy miért nem munkaidőben hívom. (Mikor megadta a számát, egy szóval sem említette mikor lehet és mikor nem zavarni.) Elmondtam, hogy többször kerestem és mivel nem értem el,ezért bátorkodtam most hívni, de elnézést, hogy zavartam. Erre elég érdekes stílusban reagált, hogy a bolt sem akkor nyit, amikor én akarom meg ilyenek, hívjam holnap munkaidőben. Totál ledöbbentem, hirtelen azt sem tudtam mit mondjak. Nem értem milyen gyermekorvos az ilyen, minek adja meg akkor a privát számát, miért nem a rendelőét vagy miért veszi fel a telefont ilyenkor, vagy ha már felveszi és megkérdezem, hogy zavarom e, miért nem azt mondja, hogy igen. Értetlenül állok a dolgok előtt és nem tudom mit tegyek. :(2015. jan. 20. 20:02
11/13 A kérdező kommentje:
Előkerestem a protokoll anyagomat a fősuliról, abban az van, hogy reggel 9-től este 9-ig lehet telefonálni, kivéve az ebédidőt. :)
2015. jan. 20. 22:12
12/13 anonim válasza:
6 után én már nem keresnék senkit. Az már olyan családdal levős, vacsizós időszak szerintem. Persze, ha fontos, akkor lehet, de időpont egyeztetés miatt inkább napközben keresném. A mi gyerekorvosunkat hívtam már este fél 10- kor, mert nagyon fájt a kicsi füle. Ő azt mondta, ezért fogadtuk, ül a kocsiba, és indul.
De lehetet volna emberségesebb, megértőbb az orvos. Szerintem keress mást.
13/13 anonim válasza:
Ha jobban megnézed a protokoll anyagaid, akkor azt is láthatod, hogy magánszemélyre vonatkozik a 9-21-es időköz, bár ez is egyén/életkorfüggő.
Én 5 után nem keresnék orvost, max ha kifejezetten szól, hogy tényleg bármikor hívhatom.
Viszont ha neked nem tetszik a doki stílusa, válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!