Ilyen orrszívóhoz volt már valakinek szerencséje? Milyen? Itthon lehet kapni? Link lenn
2015. jan. 20. 23:23
1/7 anonim válasza:
Én még nem láttam ilyet, de olyan lehet, mint egy szimpla orrszívó.
2/7 anonim válasza:
nekem is ahhoz hasonlít amit még nagyanyáink is használtak, csak az jóval kisebb volt, és meg kellett nyomni a végét, hgy szívjon és kb semmit nem ér
vagy az lyuk az alján és orrszi porszi lenne?
de az anyag gumisnak tűnik, öröm lehet takarítani.
3/7 anonim válasza:
Nekünk volt ilyen, a gyógyszertárba kaptuk egyszer ajándékba a Nurofen mellé.. Hatásosnak nem mondanám.. nem szív semmit a bébi orrából.. Van ennél jobb is. :)
4/7 anonim válasza:
3. vagyok.. ez viszont nagyon jó volt, sokáig használtuk, autóban utazáskos is sokszor vettük hasznát. :)
5/7 anonim válasza:
Nem láttam még, de nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy ezzel alapos tisztítást lehet végezni. Nekem csak a porszívós orrszívó vált be, az egyiknek most volt arcüreggyulladása, ami abból a kis orrból kijött, ahhoz ez kevés lett volna.
6/7 A kérdező kommentje:
amerikai szüles videokon ilyennel tisztitjak ki a babak orrat miutan megszulettek. Korbazakban hasznaljak.Szetszedheto es meleg vizzel tisztara moshato. Bocs az ekezetek miatt.
2015. jan. 21. 08:44
7/7 anonim válasza:
Itthon is lehet kapni ilyen kézi orrszívót, de semmit nem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!