Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, ha valakinek nincs szerencséje a szerelemben?

Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 18:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lúzerek vagyunk.
2012. aug. 17. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel.
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert szerencsés a kártyában.
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az szerencsés a szerencsejátékban. Kezdj el pókerezni.
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyan az, amiért nekem nincs szerencsém a lottószámokkal.
2012. aug. 17. 18:05
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tom. Nekem sincs :S

23/N

2012. aug. 17. 18:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért mert általában ti nem ott keresitek a baj okát ahol kéne. Lehet magatokban kéne átgondolni a dolgokat, vagy kimozdulni egyszerűen otthonról.
2012. aug. 17. 18:09
 8/11 anonim válasza:

Attól függ mit értesz ez alatt... nem találsz magadnak senkit/találsz de gyorsan véget ér a kapcsolat

Az előbbi esetben elsősorban magadban keresd a hibát, oda tudsz menni egy ismeretlen lányhoz, elkezdeni beszélgetni vele és összeismerkedni? Ha azt várod hogy ezt a másik tegye meg akkor tényleg nem lesz szerencséd a dologban :D Kell ide önbizalom, kommunikációs képesség, pozitív kisugárzás, megnyerő személyiség.

Az utóbbi esetben: rossz társaságban keresel, hagy időt magadnak a másik megismerésére mielőtt még komolyabb dologba kezdtek.

U.I. Remélem fiú vagy :D Lánynak másképp nézne ki ez a szöveg.

2012. aug. 17. 18:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hozzáállás, ön és emberismeret hiánya.

Kifejtem:

Hozzáállás - Elég csak megnézni itt az oldalon mennyi "ronda vagyok", "kicsi a mellem", "úgyis elutasít", "kicsi a farkam", "szemetek a nők" kérdés és válasz van. A gondolataink kihatnak a viselkedésünkre, ezt gondolom mindenki érti.

Önismeret - Tudnunk kell, hogy milyenek vagyunk, milyen párt szeretnénk magunk mellé. Tisztában kell lennünk azzal, hogy valójában mi (ki) elégítené ki a szükségleteinket. Elsősorban érzelmi szükségletről van szó.

Emberismeret - Meg kell tanulnunk kiszűrni az olyan egyedeket, akik nem illenek hozzánk, és megtalálni azt, aki igen. Ez nem az első pár órában vagy napban szokott eldőlni, hanem egy hosszabb folyamat része.

Hát szerintem ennyi.

2012. aug. 17. 18:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert ragaszkodik hozzá mint a drogos a droghoz. Ha a drog visszautasítaná a drogost akkor ugyanez a csalódás vagy szenvedés játszodna le.
2012. aug. 17. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!