Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A ti dokitok mit vall a baba...

A ti dokitok mit vall a baba fütyijével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy éves kisfiam fütyijét ma délelőtt hátra rántotta a doki! Kegyetlen volt, azóta én is itthon bőgök a kisfiammal és egy kicsit szidom is magamat hogy hogyan engedhettem meg ezt a barbár módszert az orvosnak! :(

Minden orvos mást mond, másképp csinálja az egészet és most nagyon elbizonytalanodtam... Főleg hogy mindennap vissza kell menni a kínzás tetthelyszínére egy hétig! :(

Nálatok hogy volt, hogy alakult ez az egész? Kisfiús anyukák, kérlek válaszoljatol, mert nagyon ki vagyok :(

2015. jan. 19. 12:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ha vigasztal, nálunk ugyanezt csinálta a doki, de 3 évesen. Hű, de sajnáltam... Azt mondta, ezt 2 éves korban kellett volna. Fájt neki, ha pisilt, piros vt a kis kukija... Egy hét alatt meggyógyult, azota rendben van, mindjárt 4 éves. De akkor én is nagyon sajnáltam. Most viszont, hogy igy alakult, nagyon vigyázzatok rá, hogy vissza ne tapadjon, nehogy újra gond legyen vele. Minden fürdésnél, húzd hatra neki rendesen, akkor egy életre rendben lesz. Nagyon sok kisfiúnak van letapadva, és az anyukájuk meg sem meri mosni rendesen, meg orvos se látja, felnőnek és akkor lesz gond.

Most hogy van a kicsi?

2015. jan. 23. 08:05
 22/23 A kérdező kommentje:

Ma voltunk utoljára a dokinál, ma már nekem kellett hátrahúzni es bekenni, hogy holnaptól már itthon is menjen. Kicsit félek tőle de muszáj mert mégegyszer ki nem teszem ennek a kínnak. Borzalmas volt. Szépen gyógyul neki, doki szerint már nem fáj neki, csak az ijedtségtől sír :( de már télleg nem ugy sír mint hétfőn. Hát akkor együtt sírtunk.

Mikor pisil akkor még csip neki nagyon, de most már jobb, es mindent elkövetek hogy igy is maradjon.

Köszőnöm mindenkinek aki irt!

2015. jan. 23. 12:33
 23/23 anonim válasza:
Én még emlékszem nekem is hátra tépte az orvos. Bitang rossz. De ha úgy nézzük akkor még az én koromban ez elfogadható volt...
2015. febr. 9. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!