Milyen vitamint adtok 4 éveseteknek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Multivitamint kap, gumicukor formában, mert ezt ha én el is felejteném, Ő sosem felejti el bevenni. :) És D-vitamint cseppekben.
2015. jan. 13. 11:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jutavit multivitamin.

Plusz néha-néha D-vitamin.

2015. jan. 13. 11:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Marslakócskák rágótabletta vagy Marslakócskák gumivitamin
2015. jan. 13. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
D vitamint és c vitamint folyamatosan.
2015. jan. 13. 12:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mi eddig a multitabs immuno-t szedtük,de nem nagyon láttam hatását.Ráadásul drága.Most jutavit multivitamint vettem,remélem ez jobban beválik és mellé adom a d-vitamint.
2015. jan. 14. 15:43
 6/7 Szentes Melinda ***** válasza:
A természetes vitaminforrást tartom a legjobb választásnak. Sajnos csupán friss zöldség és gyümölcs elfogyasztásával lehetetlen a szükséges vitamin és ásványi anyaghoz hozzájuttatni a szervezetet. Nekem a spirulina nevű alga vált be. A DXN spirulinájából négy apró tabletta megfelel egy kilónyi zöld bio zöldség elfogyasztásának. Nincs kellemetlen íze,és maga a tabletta a pici mérete miatt könnyen bevehető.Így a kicsi gyerekek is örömmel szedik.A világhálón hatalmas mennyiségű információ található a spirulináról.
2015. jan. 16. 11:22
 7/7 DK István válasza:

Egyetlen egydolgot kell figyelembe venni, amit egy neves orvosprofesszor mondott a rádióban:

"...Amelyik gyerek két kiló koszt nem eszik meg egy héten az nem is lesz ellenállóképes..."

Egyébként, vitamin?!....No ne! Egyen változatos étrenddel minden, de mindent és játszon bárhol ahol kedve szottyan! Vízparton, pocsolyában, sárban, hóban, homokban, kutyával, macskával és semmi óvatoskodás, hogy "Jaj, Úr'sten bacilus!" - Így lesz egészséges. Én is így tettem az enyéimmel.

2015. jan. 17. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!