Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Használ valaki villanypárnát...

Használ valaki villanypárnát betegség esetén?

Figyelt kérdés
Kislányom 15 hónapos, karácsony előtt nagyon beteg volt. Elkapott valami vírust. Nehezen mászott ki belőle. Most megint beteg, de most szerencsére kevésbé. Látszik, hogy csak megfázás (szerintem). Az orra folyik és köhög, láza nincs. Megjegyzem, hogy 5 nappal ezelőtt volt láza, minden tünet nélkül. A kúp levitte. Azt hittem, hogy a 3 napos lázat kapta el, mert semmi baja nem volt. Ma reggelre lett náthás. Mivel a fejét, fülét fogdossa, gondolom fáj neki, mindaddig míg a náthától nem tisztul ki. Azt gondoltam, hogy a villanypárna legalsó fokozatára ráfektettem egy rövid időre. Én szeretek ilyenkor ráfeküdni, de vajon neki nem-e árt?
2015. jan. 1. 13:13
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem nem árt, sot!
2015. jan. 1. 13:19
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi!

Azt elfelejtettem, hogy most nem szeretném semmiféle gyógyszerrel tömni, mert alig egy hete hagytuk abba, és nem kevés mennyiséget kapott. Most rábíznám a szervezetére.

2015. jan. 1. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!