Mekkora az esélye, hogy elkapták a bárányhimlőt?
Figyelt kérdés
Tegnap voltak nálunk a keresztgyerekek, akik közül ma az egyik belázasodott és megjelentek a pöttyök.. Van egy 2,5 és egy 5 éves kisfiam, akik végig (3 órán át) zárt térben, egymásra krákogva játszottak. Egyikük sincs oltva. Van rá esély, hogy megússzuk? Gyerekkoromban rajtam nagyon durván jött ki, és mindkét fiam sajnos eléggé hajlamos a csúnya bőrreakciókra, ezért féltem Őket annyira ettől a betegségtől.2014. dec. 31. 23:07
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy elkapták. Várd ki a végét. Oltani már nem lehet ekkora korban. Pontosan meg van határozva, hogy meddig adják be a bárányhimlőt, utána már nincs értelme (védőnőnk mondta).
13/14 anonim válasza:
A 11-es nagy butaságot irt! Oltani bármelyik életkorban lehet bárányhimlő elleni oltással! Minden életkorban hasznos,felnőtteket is oltanak!
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Csak gondoltam, megosztom Veletek, hogy eddig nem jött ki a betegség, úgyhogy lehet, hogy megúsztuk! :)
2015. jan. 19. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!