Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Fülrepedésre mit használjak?

Fülrepedésre mit használjak?

Figyelt kérdés

4 hónaposom belekapott a fülébe és hátul mélyen felrepedt. Karácsony óta minden nap ügyeleten vagyunk, de nem hogy jobb lenne hanem inkább rosszabb. Írtak fel napközbenre egy kenőcsöt ami már 1 hónapja hiánycikk (gyógyszertáros mondta).

Hétfőn megyünk háziorvoshoz addig hogy ápoljam?

2014. dec. 28. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
van otthon panthenolod?
2014. dec. 28. 19:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs és most már ,hólyagok is megjelentek a repedés mellett
2014. dec. 28. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni, hogyan nézhet ki, de én panthenollal kenném, ha az nincs, akkor betadin/jód fertőtlenítésre és neogranormon, vagy más hámosító gyulladáscsükkentő a seb környékére - nem bele.
2014. dec. 28. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
vagy még a körömvirágkrém is gyulladáscsökkent, de attól függ, mi a krém alapja, hogy sebbe is kenhető-e, vagy kamillás áttörlés, de az meg félő, hogy feláztatja.
2014. dec. 28. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Betadinozom és neogranormonnal illetve bacroban kenőccsel kenegetem neki. Most már viszonylag szép ahhoz képest amilyen volt. Még pár nap és tényleg szépnek mondható lesz.
2015. jan. 2. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!