39 fokos lázas a 2éves kislányom, ügyeletet felhívtam és azt tanácsolták hagyjam kicsit aludni. Lehet valami baja?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy most lázasan alszik. Ilyenkor mi a teendő? Mert egyébként már nagyon fáradt volt.2014. dec. 9. 20:04
11/11 A kérdező kommentje:
38 fok felett sajnos már rosszkedvű is. Az estét átvészeltük. Kapott germicid kúpot, majd kicsit később nurofen kúpot és így éjfélre lement a láza. Bár kis hőemelkedés még akkor is volt. Délelőtt csak hőemelkedés. Nemrég mértem mert nagyon nyűgös volt és 38 felett volt neki, így adtam kúpot. Most egy picivel jobb kedve van.
2014. dec. 10. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!