38 fokos láz. Nehezen szűnik panadol hatására sem. Orrfolyás köhögés nincs.3 foga van.3 látszik duzzadni. Mi lehet ez? Bágyadt és aluszékony a fiam. Hogy lehet lehúzni a lázat?
Ekkora lázat nem kell csillapítani. Az a láz dolga, hogy legyen, ha valami baj készül. Ha csillapítod, azzal a gyerek saját szervezetének védekezését blokkolod.
Hagy aludni és szoptasd sokat.
Aludt egész éjjel. Panadol nem vitte le a lázát, de a nurofen igen. Ma délelőtt megint hőemelkedése volt. Kapott nurofent. Dokinál is voltunk, írt sumetrolimot, de azt mondta, hogy igazából nincs ok még szedni,mert a torka nem piros annyira. Szóval csak csütörtöktől szedjük, ha van láza. Meg naturlandos kúpot is írt lázra.
A kakija kezd hígulni. 38,3-38,6 között is volt a láza. Azért az elég magas volt. De én tűzforrónak éreztem mindig.
A fogzás ennyire lázas állapotot mutathat? 3 foga van,és a másik 3-mal ami látszik,nagyon megszenved. És 13-14 hónaposan már ezeknek kint kellene lenni nagy általánosságban. Lehet ezért szenved ennyire a kis cseppem. Olyan rossz látni, hogy bágyadt.
4-es vagyok. 6-osnak: a fognövesztés igenis járhat lázzal, hasmenéssel - utóbbi attól is lehet hogy a máshogy rág, máshogy emészt, bővebb a nyálképzés, stb.
Továbbra sem adnék neki lázcsillapítót, antibigyót aztán végképp nem, de ez mindenkinek a saját döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!