Ekcémától vagy talán mástól kialakult viszkető, korpásnak kinéző fejbőrre milyen sampont, szert tudnátok ajánlani?
Figyelt kérdés
kérem, terméket, gyógynövényt, stb. írjatok, ne azt, hogy orvoshoz menjünk, ugyanis 3 hónapja jártunk mindenféle orvoshoz, és egytől egyig rosszul diagnosztizáltak (igen, Heim Pál bőrgyógyászat is) csak a bör és nemibeteg gondozós gyerekbőrgyógyászaton, a SOTE klinikán állapították meg, hogy rózsahámlásról van szó. (itt nézte meg nagyítóval végre valaki először a gyerek bőrét. és nem kommentálta a HP bőrgyógyászokat, de már más is számolt be hasonlóról) szóval ne orvoshoz küldjetek minket, légyszi.
1,5 éves a gyermekről van szól
köszi!
2014. nov. 27. 14:23
1/3 anonim válasza:
Nekünk a koszmóra bevált a Babe samponha,de hogy vajon erre jó -e azt nem tudom.
Esetleg nincs közeletekben homeopátiás szereket forgalmazó üzlet?
2/3 anonim válasza:
Szia. Nekem ugyan ez volt a bajom, de nekem az arcomon jott ki de doki mondta, hogy altalaban fejboron jon ki. Sebohrea dermatitis- nek hivjak. Nizoral sampon csodakra kepes. Nekem elmult, pedig nagyon nagyon csunya volt. Es viszketett nagyon. Most olvasom a rozsa hamlast, vagyis hogy azt irtad. Nezd meg hogy hasonlo e. de szerintem a Nizoral jo lesz ra.
3/3 anonim válasza:
kettes vagyok nem nem jo. Ra google oztem es egesz mas dolog, de a tunet nekem is ez. ne pontozz le legyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!