Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ekcémától vagy talán mástól...

Ekcémától vagy talán mástól kialakult viszkető, korpásnak kinéző fejbőrre milyen sampont, szert tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

kérem, terméket, gyógynövényt, stb. írjatok, ne azt, hogy orvoshoz menjünk, ugyanis 3 hónapja jártunk mindenféle orvoshoz, és egytől egyig rosszul diagnosztizáltak (igen, Heim Pál bőrgyógyászat is) csak a bör és nemibeteg gondozós gyerekbőrgyógyászaton, a SOTE klinikán állapították meg, hogy rózsahámlásról van szó. (itt nézte meg nagyítóval végre valaki először a gyerek bőrét. és nem kommentálta a HP bőrgyógyászokat, de már más is számolt be hasonlóról) szóval ne orvoshoz küldjetek minket, légyszi.

1,5 éves a gyermekről van szól

köszi!

2014. nov. 27. 14:23
 1/3 anonim válasza:

Nekünk a koszmóra bevált a Babe samponha,de hogy vajon erre jó -e azt nem tudom.

Esetleg nincs közeletekben homeopátiás szereket forgalmazó üzlet?

2014. nov. 27. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem ugyan ez volt a bajom, de nekem az arcomon jott ki de doki mondta, hogy altalaban fejboron jon ki. Sebohrea dermatitis- nek hivjak. Nizoral sampon csodakra kepes. Nekem elmult, pedig nagyon nagyon csunya volt. Es viszketett nagyon. Most olvasom a rozsa hamlast, vagyis hogy azt irtad. Nezd meg hogy hasonlo e. de szerintem a Nizoral jo lesz ra.
2014. nov. 27. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
kettes vagyok nem nem jo. Ra google oztem es egesz mas dolog, de a tunet nekem is ez. ne pontozz le legyszi.
2014. nov. 27. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!