Ilyen nagyobbodott nyirokcsomóval mire számíthatunk?
Majd a vizsgálatok után kiderül.
De! Nekem volt ilyen gyerekkoromban, sokáig a mandulám volt állandó gyulladásban és ez miatt még a nyirokcsomók is kidagadtak a nyakamból. Évekig volt ilyen. Amire emlékszem, hogy a háziorvos, amikr jött a szomszéd nénihez, mindig leellenőrzött és azt mondta anyának, jódozott sót használjon.
Kivették a mandulámat 14 éves koromban, de a nyirokcsomóim még utána is nagyok voltak. Nem tudom mikro ment vissza, viszont egyszer egy szúnyog a nyakamnál csípett meg és óriásira visszaduzzadt az egyik. Most teljesen normálisak, jó ideje már nem volt gond velük. 32 vagyok.
Remélem, hogy nálatok sem lesz gond a háttérben, csak valami allergiás reakció max.!
Írj majd, ha többet tudsz azért.
kisfiam 1,5 éves, 3 hónapja bőrbetegségei vannak, valami vírus miatt (elvileg most a nyolcadik orvos teljesen mást diagnosztizált, mint az előzők, a HeimPálosok, akik NEM HALLGATJÁK VÉGIG AZ EMBERT, és nem esik le nekik a tantusz, csak ekcéma-ekcéma-ekcéma meg a hüjjje krémjüket írják fel, na mind1) szóval a babámnak óriási a nyaki és a tarkóján lévő nyirokcsomó, és ezt minden doki meg is vizsgálta, és azt mondták, ez a gyerekeknél normális.
vírusnál elég gyakori az mondják.
nálunk is csak a pöttyök és a néhai viszketés van csak.
ez a nyirokcsomó ilyen, minket megnyugtattak mindenhol, mindegyik orvos.
1. válaszoló vagyok,
Nagyon jó, hogy írtál! Örülök, hogy jó hírt kaptatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!