Mi lesz most a háziorvosnál?
Figyelt kérdés
Kisfiam november elsején múlt 4 éves és a fitymája csak egy kicsit van letapadva. Diprosalic kenőcsöt használtam eddig de semmit nem segített. Nagyon szép sugárban pisil, nem fájlalja sosem. Pénteken viszem orvoshoz és ha esetleg megnézi akkor kérhetnék tőle egy másik kenőcsőt mert nagyon nem szeretném még ha az orvos hozzányúlna.Szerintetek a Dr. nő ír majd fel neki másik kenőcsöt?2014. nov. 18. 15:36
1/5 anonim válasza:
Rengeteg ma is élő férfi van aki ennél durvábbat túl élt.
Majd megvigasztalod.
2/5 anonim válasza:
férjemnek "erővel" felhúzták a kencsös lazítás után...5 éves korában...
sok emléke nincs ebből az időből, de erre emlékszik, hogy akkor nagyon fájt, utána még pár napig csípett, utána nem volt gond.. ő előtte sem fájlalta, azt mondta, hogy rossz, volt, hogy nem szóltak előtt mi lesz (bár lehet az ő anyukája sem tudta előre)
3/5 anonim válasza:
Első, gondolom nincs gyereked...vagy egy érzéketlen bot vagy.
Sajnos a választ nem tudom, de mi is pont így állunk, tehát nem lehet teljesen felhúzni a bőrt, kicsit még le van tapadva. Viszont külföldön élünk, és itt még nem voglalkoznak vele.Mindenesetre a fürdésnél, minden nap tornáztatjuk.
4/5 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy az egész úgy történt, hogy hétfőn azért kellett elvinnem mivel beteg lett. Antibiotikumot kapott a manduláira meg a antibiotikumot kapott a a fülére mert begyulladt a dobhártyája. Megkérdezte, hogy hány éves a kisfiam. Mondtam neki, hogy 4 múlt november elsején. Kérdezte a státusz meg van, mondtam még nincs. Erre mondta, hogy épp itt van a védőnő akkor meg is tudjuk csinálni. Megcsinálták neki, a látás vizsgálatot meg kitöltötte a papírokat róla, doktornő csak annyit csinált, hogy megnézte a fogait de sajnos a kiskönyvem nem volt nálam. Ekkor mondta a doktornő, hogy akkor majd pénteken menjünk vissza és akkor átírjuk az adatokat meg megnézi, hogy meggyógyult e a fiam. Azt nem mondta, hogy megfogja vizsgálni.
2014. nov. 18. 17:37
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem azért se fogja tudni megvizsgálni a kis fütyijét, mert most kicsit fel van fázva a betegsége miatt és mondta, hogy a pisije is csípett.
2014. nov. 18. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!