Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 15 hónapos kötelező oltás?...

15 hónapos kötelező oltás? Többi lenn.

Figyelt kérdés
Jövő héten kell vinnem a kisfiamat és annyi rémtörténetet hallottam az oltás utáni mellékhatásokról. Sorolhatnám miket hallottam. Anyukák, akiknek már gyermekük túlesett rajta kérem írja le, hogy voltak-e mellékhatásai és mik voltak. Gyerekorvost kérdeztem, elmondtam aggodalmaimat, de csak legyintett hogy csak egy oltás.

2014. nov. 18. 13:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom elolvassa-e, de azert leirom. Ma van a 9. napja, hogy megkapta kisfiam az oltast es eddig semmi. :) Meg hoemelkedese sem volt. :D
2014. dec. 5. 12:33
 22/24 Matusné válasza:
Szia érdeklődenék hogy a 9.nap utàn sem lett semmi következménye az oltàsnak?Igaz még csak 12hós a lànyom de előre félek...
2015. jan. 10. 14:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Az oltásoknak sajnos nem csak pár napon belüli közvetlen következményei lehetnek, hanem olyan hosszabb távúak, amikről már tudni sem lehet, hogy talán az oltás következménye. Akit érdekel az is, hogy egy oltásnak mik az elhallgatott részei, annak ajánlom ezt az oldalt:

[link]

Erről a részéről hivatalosan soha nem fog hallani senki semmit, mert az a "hivatalos", hogy egy oltás csak és kizárólagosan jó és olyan nincs, hogy mellékhatása lenne, max egy kis láz és duzzanat. Aki ezt megkérdőjelezi, az "felelőtlen", ostoba, stb. Hát, egyes esetekben sajnos nem olyan szép és jó minden... Érdemes ismerni a "másik oldalt" is. Még rengeteg ilyen weboldal létezik, külföldön főleg.

2015. jan. 10. 16:39
 24/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Semmi mellekhatasa nem lett az oltasnak pedig most mar jo ideje h megkapta. :)
2015. jan. 17. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!