15 hónapos kötelező oltás? Többi lenn.
az egyetlen mellékhatás hogy 2 hónapig alig evett! utána jártunk, és ez az oltás mellékhatása volt!
de nem volt lázas sem.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Kedves kettes hozzászóló. Két hónapig? Atya ég! És végül rendeződött? Gasztroenterológushoz el kellett vinni vagy hogy derült ki?
Várom még a válaszokat.
A fiam ez után az oltás után lett életében először nagyon beteg, de február volt,tulképpen nem bizonyítható, hogy az oltástól, lehet, összeszedett valamit. Viszont az addig zabagép fiam rossz evő lett. És nem két hónapig. Folyamatos hasfájással küzdött, kb. 3 éves koráig, semmit nem találtak nála. Meg egy rakat probléma ekkor kezdődött, se egyrészt sose volt könnyű eset, másrészt lehet, hogy oltás nélkül is így alakult volna, nem tudom.
A lányommal már félve mentem nagyon az oltásra, természetesen ő is beteg lett, pedig nyár volt, kb. 3 hét volt, mire rendbe jött. Viszont nála mást nem tapasztaltam, de evésben, sem viselkedésben.
Én is rettegtem tőle, mert sok rosszat hallottam. Nálunk SEMMIT sem okozott. Még hőemelkedése sem volt a kicsimnek.
Ismerek sok babát akiket megviselt, de ez nem jelenti azt, hogy a Te babádat is meg fogja. Vannak olyan kicsik, akik meg sem érzik.
A legtöbb amit most tehetsz, hogy felszerelkezel lázcsillapítóval vészesetre. Annyira ne görcsölj rajta, mert lehet hogy olyan feleslegesen teszed, mint én. :)
1. baba: 3 nappal oltás után belázasodott, és 3 napig volt lázas. Kiütései is lettek.
2. baba: semmi
3. baba: étvágytalanabb, mint volt, de nem tudom, hogy az oltás, vagy az egyszerre bújó 4 kisőrlő foga miatt.
1. baba: oltás után 1 héttel belázasodott és megjelentek rajta a rózsahimlőre jellemző pöttyök. Persze ártalmatlanok voltak, ezek nem fertőztek. 2 nap múlva el is múlt. Láza lassabban ment le, mint kiderült sajnos egy betegség is lappangott benne, mikor az oltást megkapta, kicsit nehezen viselte, de aztán mintha mi se történ volna.
2. baba: Semmi, még hőemelkedése sem volt, pedig készültem az miatt, ami az első gyerekemmel történt.
3. baba: még csak 9 hónapos, már lelkiekben készülök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!