Vinnétek holnap reggel oviba a kiscsoportos gyereketeket, ha sárga az orrváladéka (elég sűrűn kell fújnia), meg néha köhög is?
A kedve az betyár jó... Már lefáradtam. :D
Amúgy múlt héten is köhögött, meg folyt az orra, bár akkor átlátszó volt.
Azért kérdezem, mert a főnökömnek felvázoltam ezt a helyzetet és nem engedett el szabira, és most nem tudom megoldani a felügyeletét.
no, voltunk orvosnál. igaz helyettesítették a miénket... és nem adott semmilyen gyógyszert. c-vitamin, sok folyadék, meg hasonló házi praktikák megfázásra. semmi antibiotikum. meg sem nézte a torkát, csak meghallgatta a hátát és mellkasát.
az a legpazarabb a történetben, hogy az olyan anyukák, akik egész nap otthon meresztik a feneküket, meg az a legnagyobb problémájuk, hogy el kell menni a kozmetikushoz, de utána meg oda kell érni a műkörmöshöz is, na ők viszik a gyermeküket az oviba akkor is, ha a sarkukig ér a takony. mindegy amúgy.
köszi a válaszokat!
ui: nem tudom ki pontozott le majdnem mindenkit... de nem kellett volna tennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!