Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vinnétek holnap reggel oviba...

Vinnétek holnap reggel oviba a kiscsoportos gyereketeket, ha sárga az orrváladéka (elég sűrűn kell fújnia), meg néha köhög is?

Figyelt kérdés

A kedve az betyár jó... Már lefáradtam. :D

Amúgy múlt héten is köhögött, meg folyt az orra, bár akkor átlátszó volt.

Azért kérdezem, mert a főnökömnek felvázoltam ezt a helyzetet és nem engedett el szabira, és most nem tudom megoldani a felügyeletét.

2014. nov. 16. 09:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igy már inkább az orvoshoz viném .
2014. nov. 17. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem vinném, bár sokan így is elviszik a gyereket, ott meg megfertoz mindenkit.
2014. nov. 17. 13:24
 13/13 A kérdező kommentje:

no, voltunk orvosnál. igaz helyettesítették a miénket... és nem adott semmilyen gyógyszert. c-vitamin, sok folyadék, meg hasonló házi praktikák megfázásra. semmi antibiotikum. meg sem nézte a torkát, csak meghallgatta a hátát és mellkasát.

az a legpazarabb a történetben, hogy az olyan anyukák, akik egész nap otthon meresztik a feneküket, meg az a legnagyobb problémájuk, hogy el kell menni a kozmetikushoz, de utána meg oda kell érni a műkörmöshöz is, na ők viszik a gyermeküket az oviba akkor is, ha a sarkukig ér a takony. mindegy amúgy.

köszi a válaszokat!

ui: nem tudom ki pontozott le majdnem mindenkit... de nem kellett volna tennie

2014. nov. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!