Volt, akinél így derült ki, hogy epilepsziás a gyermeke?
2 éves a lányom, koraszülött volt, mozgásban kicsit le van maradva, de értelmileg előrébb van, nagyon okos.
Teljesen normális a fejlődése.
Bölcsis, volt bölcsödeorvosi vizsgálat, és azt mondta a gyerekorvos utána, hogy a vizsgálat közben egyszercsak jobbra fordította a fejét, meredten bámult maga elé, és hiába szólították, nem figyelt semmire, kb egy percig. Azt mondta, ez utalhat epilepsziára, és elküldött neurológushoz.
A koraszülöttsége miatt voltunk már többször is neurológián, de mindig mindent rendben találtak.
Lehet, hogy tényleg epilepsziás?
Nem hinném!Az én lányom szintén 2 éves,makk egészséges és ő is szokott néha,percekig maga elé bámulni.Olyankor hiába szólítom,nem figyel rám.
De az orvosok már csak ilyenek.Vidd inkább el,had nyugodjon meg a doki is és te is.
Amugy én mindkét oldalon állok.
Férjem orvos,anyukám epilepsziás.
úgy, hogy egy pontra meredten néz percekig?
Vagy csak úgy, hogy elbabrál valamivel, és azért nem figyel?
az biztos, hogy elmegyünk, már kértem is időpontot.
Nem tudom, mennyire aggódjak.....
Úgy,hogy csak egy pontra néz percekig.Ő is pont ezt csinálja.De nem epilepsziás,nincs vele semmi gond.
Őt is vizsgálták emiatt,mert ugye anyukám epilepsziás,de makk egészséges!
Írj majd azért kérlek,hogy mit mondtak!Kiváncsi vagyok!
És ne aggódj!! :)
1-es voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!