Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha popiban merem a lanyom...

Ha popiban merem a lanyom homersekletet, 0,5-ot, vagy 0,8-at kell levonni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 08:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Már nem írom le sokadszor hogy 0,5 fok :).

#5 válaszoló. Jesszus. Ezt komolyan gondolod? Te beteg vagy! Ha Neked erről az jut eszedbe, hogy intim nyílás, és abba nem dugunk semmit, komolyan nagyon nagy baj van Veled. Tudod igen, sokszor a felnőttel is előfordul, hogy olyan betegsége van hogy az segít, hogy oda dugnak valamit. Lásd végbéltükrözés, beöntés, stb. Nem, a lázát már a felnőtt nem ott méri, hanem hónaljban, ahol szintén pontos. És egy nagyobb gyereknek is ott mérjük már, aki meg tudja tartani a hónalja alatt. A csecsemőnek, kisgyereknek pedig végbélben. Tudod inkább bedugom a popsijába a lázmérőt és pontos eredményt kapok, mint hogy úgy felszökjön a láza az én hibámból, hogy valami nagy baj legyen belőle.

És tényleg, akkor kúpot sem adsz neki?? Vagy hogyan csillapítod pl. a lázát? (Ja, lehet nem kell kúp, mert nem veszed észre hogy lázas.. hm.. )

Meg a szélcső az más, azt írod... miért, azt Te hová teszed??

Egyébként van gyereked? Mert nagyon furcsán gondolkodsz..

2014. nov. 11. 11:56
 12/13 anonim ***** válasza:
32%
Az orrszívó, a végbéltükrözés, szélcső azért más, mert nincs alternatívája. A lázmérésnek van. Nyilván senki nem jár hobbiból végbéltükrözésre, de lázat máérni lehet máshol is. Azért a fél fokért én nem kínzom meg csak azért mert beteg, bágyadt és nem tud ellenkezni. Vessétek össze a baba méreteit a lázmérő méreteivel, majd dugjatok fel a seeggetekbe valamit, ami pont úgy aránylik a ti testméretetekhez, mit ahogy a lázmérő az övéhez. Megnézném, hogy állna a szátok.:/ Na mindegy, engem nem érdekel, mit csináltok ,csak furcsálltam. Kiszálltam, helló mindenkinek. Ja és hagyjuk már ezt a popizást...felnőttek vagyunk, felnőtteknek írunk, nem kell gügyögni...érdekes, a végbéltükrözésre senki nem mondja, h popitükrözés...
2014. nov. 11. 16:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem, mert a felnőtteknek tényleg nincs popijuk. :-) Míg a babáknak van, és szerintem naponta ezerszer gügyögünk a babáinknak, akkor azt sem lehetne.
2014. nov. 11. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!