Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 6 hete köhög?! Mit csináljak?

6 hete köhög?! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 és fél éves kisfiam 6 hete köhög.

Először volt egy kis hőemelkedés, taknyolás, köhögés..stb. nem vittem orvoshoz. Oviba nem ment 1 hétig utánna jól volt. 3 nap ovi után kruppos éjszakai köhögés. Kapott kúpot. Ismét egy hét itthon. Renbe jött. Utánna 3 nap ovi megint egy kruppos történet..orvos irt fel ismét kúpot de a köhögés nem ment át hurutosba hanem szaraz köhögése volt.2 éjjel nem aludt ismét. Ujra orvos..kiderült hörghurutja van. Inhaláltunk ezerrel már jobban volt 1 napig nem köhögött aztán újra visszaesett. Ma voltunk orvosnál mert tegnap éjjel megint nem aludt. Kapott 2 szem tablettát. Vmi szteroidos dolog meg inhaláljunk tovább..

Vigyem másik orvoshoz? Nem kéne egy tüdő röntgen vagy vérvétel vagy vmi? Már mindketten ki vagyunk teljesen..a köhögés csillapítónk sem használ semmit..hiába mondom..de aztmondják adjam éjszakára..de minek ha nem hat? Miért nem adnak mást? Erre tènyleg nincs gyógyszer? Németországban élünk. Ezt azért írom hátha vki tud vmi itt is kapható csodaszert..vagy egy varázsigét??! Bármit megtennék hogy meggyogyuljon. Segitsetek kérlek.

2014. okt. 31. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
régi öregek gyógymódja: kend be zsírral a mellkasát, tekerd körbe nejlonnal és így aludjon az éjszaka...
2014. okt. 31. 19:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hm. Nincs itthon zsír. 2 napig itt minden zárva lesz. Hétfőn megpróbálom.
2014. okt. 31. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

kerestem még neked házi praktikákat, hátha van otthon hozzávalód valamelyikre :) 2. linknél olvasd el a hozzászólásokat is mielőtt kipróbálod valamelyiket!

2014. okt. 31. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
Ne itt siránkozz. Vidd az orvoshoz Baz..+!!!
2014. okt. 31. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:

"Baz+" Te. Olvasd már el hányszor voltunk orvosnál. Plussz le se írtam 2 alkalmat amikor éjszakai ügyeletre vittem.

A többi válaszadónak köszi!:-)

2014. okt. 31. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom is nagyon köhögős volt, míg kissebb volt. Előfordult, hogy október végétől februárig szárazon "ugatott". Az orvos évről évre kísérletezgetett, én egy darabig hagytam is, de végül mindig vmi házi praktika segített leginkább.

A disznózsíros, dunsztolós is jó volt neki, de a végére gyógynövénykből kísérleteztem ki neki gyógyteát, ami nem köhögteti meg, hanem feloldja a nyákot kíméletesen. Ezek azok: édesgyökér, bodza, hársfa, fehérmályva. Mindegyikből egy kiskanállal teszek egy liter vízhez összesen, mézzel, citrommal ízesítem, s a nap folyamán megissza. A te picidnek elég kb 3-4 dl/nap.

2014. okt. 31. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!