Hepatitis A betegség Kecskeméten? Ismertek beteget?
Figyelt kérdés
Közelében élünk egy kisvárosban és mondták,hogy figyeljük a gyerekeket,mert fertőző májgyulladás(hep-A) terjed, főleg Kecskeméten. Hallottatok erről valamit??2014. okt. 21. 21:56
1/3 anonim válasza:
Az remek! Szentgotthárdon agyvelőgyulladás? Kecskeméten Hepatitis? És akkor az emberek az ebolátol félnek? :(
Szörnyű milyen világban élünk a XXI.században. :(
2/3 anonim válasza:
szia, kecskeméti vagyok, azt ugye azért tudod, hogy ez nem levegőben terjed, hanem úgymond koszos kéz, szennyezett étel vagy ital stb. útján? amúgy ezt a tájékoztatót adták ki: [link]
amúgy aug óta kevesebb, mint 50 embernél volt hepa A, ezt a Petőfi Népében olvastam
amelyik intézményben volt, főleg ovik és iskolák, ott úgy tudom beoltották, akiket kellett
ennyit tudok a dologról...
3/3 anonim válasza:
ezt most találtam: [link]
előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!